Bu kapsamda Melikgazi ilçesinin bütün Mahallelerine inmeyi planlayan Melikgazi ilçe teşkilatı bu hafta İldem cumhuriyet mahallesinde kurulan “Geçim İttifakı” çadırı ile vatandaşlarla bir araya geldi. Kurulan çadıra Saadet partisi Melikgazi ilçe başkanı Sinan Aktaş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Burada yaptığı açıklamada “vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını yerinde tespit etmek hem de genel merkezimizin başlatmış olduğu “Geçim ittifakı” kampanyasını birleştirerek vatandaşlarla buluşmak olduğunu belirten Aktaş, ”Mahallerimizin sıkıntılarını yerinde tespit etmeye çalışıyoruz öte yandan Vatandaşımızın gündemi geçim bizlerde bu gündem çerçevesince vatandaşlarımızla buluşmalara devam ediyoruz. Melikgazi teşkilatı olarak ilçemizin bütün mahallelerinde çadırımızı kurup vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını yerinde tespit edip yetkili kişilere çözüm önerilerini sunacağız. “ ifadelerini kullandı.

Daha sonra saadet partisi ilçe başkanı Sinan Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri İldem cumhuriyet mahallesi esnaflarını ziyaret etti

Editör: Haber Merkezi