24 haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Çağan Medya Genel Müdürü Deniz Çağan, hemşerileri ile bir araya gelerek duayla seçim çalışmalarına start verdi. Çağan’a açık destek veren Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Yusuf Aydoğdu “Kayseri Yozgatlılar Federasyonu olarak 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Milletvekilliği seçimlerinde Federasyonumuz ve Kayseri’de yaşayan Yozgatlı hemşerilerimiz ile birlikte tek adayımızın Deniz Çağan olduğunu bildirir, bütün desteğimizle milletin vekili olması yönünde çalışacağımızın altını çizeriz” dedi.

Tüm Türkiye’nin kilitlendiği 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı sistemi ve milletvekili genel seçimlerinde, Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Olarak yola çıkan ve adaylık başvurusunu dün Ak Parti Genel Merkezine yapan Çağan Medya Genel Müdürü Deniz Çağan, bu günde Kayseri’de yaşayan Yozgatlı hemşerileri ile bir araya geldi. Kayseri’ye hizmet etmek adına yola çıktığını belirten Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Deniz Çağan seçim çalışmalarına duayla başladı.

“HEM KAYSERİ HALKI HEM DE KAYSERİ’DE YAŞAYAN YOZGATLI HEMŞERİLERİMİN DERTLERİYLE DERTLENECEĞİM”

Hemşerilerinin sevgi seli arasında konuşmasına başlayan Deniz Çağan ilk olarak idrak edeceğimiz berat kandilini kutladı. Gazetecilik mesleği gereği bu güne kadar sürekli soran taraf iken bu gün sorulan taraf olduğunun altını çizen Çağan, hem kayseri halkı hem de Kayseri’de yaşayan Yozgatlı hemşerilerinin dertleri ile dertleneceklerini belirterek şunları söyledi:

“Bugün burada iki farklı ve güzel duyguyu aynı anda yaşamaktayım. Hem hemşerileri olmaktan gurur duyduğum Yozgatlılar ile beraberim, hem de meslektaşlarımın karşısındayım. Duygusal anlamda tarifsiz güzellikler içerisinde olduğumu bilmenizi isterim… Biliyorum ki bizler böyle kenetlendiğimiz sürece hiçbir engel önümüzde duramayacaktır. Yozgat’lı Dernekler Federasyonu olarak Kayseri’de çok geniş bir kitleyi temsil ediyoruz. Bu noktada Yozgatlı hemşehrilerimin bana olan desteklerini yanımda hissetmek ayrı bir güç veriyor. Bu nedenle Şahsım adına hepinize bir kez daha sevgi ve saygılarımı sunuyorum… Milletimiz, yüksek feraset sahibidir. O, kendisini kimin yöneteceğini, kimi tercih edeceğini 15 yıldır olduğu gibi yine iyi bilir. Kendisine layık idarecilerini seçer. Milletimizin engin iradesine saygı duymak demokrasiye ve hukuka saygının gereğidir. Milletimizin 24 Haziran’da istikrarı, huzuru, güveni, kardeşliği, birlik ve beraberliği bir kez daha seçeceğine inancım tamdır.

Türkiye, 2023 hedefine AK Parti’nin vizyon ve misyonunda barış ve güven içerisinde ulaşmayı hedeflemiştir. Türk Milleti her platformda olduğu gibi yapılacak 24 haziran seçimlerinde de dünyaya bir kez daha demokrasi dersi verecektir. “Sefere talip olup Zaferin Allah'tan Olacağına” İnancımız tamdır. Çok farklı bir süreç yaşıyoruz. Bunun adı ne bir erken seçim, ne de bir baskın seçimdir. 24 Haziran’daki seçimler, bunların çok ötesinde. Dolayısıyla çok hızlı bir tempoda çalışma programı yürüteceğiz.

Yaklaşık 15 yıllık gazetecilik mesleğime bağlı olarak tecrübe ve bilgi birikimlerimi bölgemin sorunlarının çözümü için kullanmak, hem Kayseri’yi hem de Kayseri’de yaşayan Yozgatlı hemşerilerimi layığı ile temsil etmek amacıyla aday adayı oldum.

Çıktığım bu yolda hiç şüphesiz en büyük destekçim ailem oldu. Sizlerin de çok yakından tanıdığınız Onursal Başkanınız Babam Mustafa Çağan, kıymetli annem ile Eşim, çocuklarım, ağabeylerim ve tüm akrabalarıma bana verdikleri destekten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Milletvekilliği aday adaylığı ve Allah nasip eder milletimin vekilliğini üstlenirsem kendilerine çok daha az zaman ayırmak zorunda kalacağım. Hizmet sürem boyunca bütün zamanımı adeta vatanım ve milletim için vakfedeceğim. Ailem ve onlara çok az zaman ayıracağım dostlarım da şimdiden haklarını helal etsinler.”

“AK PARTİ, BİRLİK VE BERABERLİĞİN PARTİSİDİR”

Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Çağan, kendisine destek veren hemşerilerine teşekkür ederek, “Kurulduğu günden bu yana üyesi olmaktan şeref duyduğum Ak Parti’den aday adayı olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bir dünya lideri olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu ve talimatları doğrultusunda her zaman Kayseri ve ülkem için özveriyle çalışmaktan ve bu cennet vatana hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyacağım. AK Parti birlik ve beraberliğin partisidir. Ak Parti ve Ak Parti kadroları yönetimi ele aldıkları sürece Türkiye tarihte olduğu gibi, dünyada söz sahibi olmaya devam ederek, siyasete yön verecektir. Bölgenin lideri konumundaki yerimizi güven ve istikrarla daha da pekişerek sürdüreceğiz. Ak Parti saflarında kutlu bir yola çıkan Milletvekili Aday Adayı olarak, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Milletvekili seçimlerinin İslam Alemi ve dahi Ülkemiz adına bir kez daha hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederek sözlerimi noktalarken, her başlangıçtan sonra akıbet hayrola” dedi.

“TEK ADAYIMIZ DENİZ ÇAĞAN”

Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Yusuf Aydoğdu ise, “Kayseri Yozgatlılar Derneği bünyesinde yıllarca gençlik yapılanmalarında görev alan Deniz Çağan’ın hizmetleri tartışılamaz. Öte yandan yıllarca çeşitli ticari faaliyetlerde oldukça başarılı işlere imza atan ve yaklaşık 15 yıldır da medya sektöründe Kayserimiz başta olmak üzere ülke gündemini milli bir hassasiyet içerisinde vatandaşa aktaran, Kayseri ve Kayseri’de yaşayan Yozgatlıların sorunlarını en yakından takip eden ve bilen değerli hemşerimiz, Çağan Medya Genel Müdürü Deniz Çağan’ın bizleri temsil noktasında en doğru isim olduğu kanaatindeyiz. Kayseri Yozgatlılar Federasyonu olarak 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Milletvekilliği seçimlerinde Federasyonumuz ve Kayseri’de yaşayan Yozgatlı hemşerilerimiz ile birlikte tek adayımızın Deniz Çağan olduğunu bildirir, bütün desteğimizle milletin vekili olması yönünde çalışacağımızın altını çizeriz” diye konuştu.

ÇAĞAN TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Kayseri siyasetinin genç yüzü olmaya aday olan Deniz çağan açıklamasının ardından toplantıya katılarak kendisine destek veren dernek başkanlarının tebriklerini kabul etti.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi