Türkiye’nin Başkanlık Sistemi’ne geçişinin oylanacağı referanduma 5 gün kala, Ak Parti Kayseri İl Başkanlığı’nın Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın fotoğraflarının kullanılarak şehrin dört bir tarafına astığı afişler, Kayseri’deki Saadet Partilileri kızdırdı. Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, sosyal paylaşım platformu Facebook’daki kişisel sayfasında, “İstismar edilmedik hiçbir şey bırakmadınız. Yazıklar olsun ahlak yoksunları. İstismar ettiğiniz insan, sizi Siyonizm'in en büyük hizmetkârı ilan etmişti.” sözleriyle, Erbakan’ın fotoğraflarının referanduma alet edilmesine tepki gösterdi.

Türkiye’nin Başkanlık Sistemi’ne geçişinin oylanacağı 16 Nisan 2017’de gerçekleştirilecek olan Referanduma 5 gün kala, Ak Parti Kayseri İl Başkanlığı Kayseri’yi “EVET” afişleriyle donattı. Kentin dört bir yanındaki elektrik direkleri, trafik lambası dirikleri ve ağaçlar dahil hiç boş geçmeden bir afiş konduran Ak Parti Kayseri İl Başkanlığı, Kayseri’deki Saadet Partilileri kızdırdı.

ARIKAN ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, sosyal paylaşım platformu Facebook’daki kişisel sayfasında, Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın fotoğraflarının referanduma alet edilerek, “Daha hızlı kalkınma için başkanlık sistemini mecburi görüyoruz” ibareleriyle hazırlanan afişlere tepki gösterdi.

“YAZIKLAR OLSUN AHLAK YOKSUNLARI, İSTİSMAR ETTİĞİNİZ İNSAN, SİZİ SİYONİZM'İN EN BÜYÜK HİZMETKÂRI İLAN ETMİŞTİ”

Arıkan tepkisini, “İstismar edilmedik hiçbir şey bırakmadınız. Yazıklar olsun ahlak yoksunları. İstismar ettiğiniz insan, sizi Siyonizm'in en büyük hizmetkârı ilan etmişti.” sözleriyle dile getirdi.

Hırsız dediğiniz Erbakan hocaya mı muhtaç oldunuz?”

Diğer yandan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Haşim Özçelik ise tepkisi, “Hırsız dediğiniz Erbakan hocaya mı muhtaç oldunuz. diye sordu.

“GÜNAHLARINIZA YANLIŞ İSLERİNİZE ERBAKAN HOCAYI ALET ETMEK AHLAKSIZLIKTIR.

DELIKANLI OLUN, ADAM OLUN”

Bir diğer sert tepki ise Saadet Partisi Talas Gençlik Kolları Eski Başkanı Samet Yücel’den geldi. Asılan afişlerin fotoğraflarını paylaşan Yücel, “Burası Kayseri. Erbakan Hocanın böyle bir açıklaması yok! Erbakan Hoca "20. Haçlı seferini gerçekleştirmek için AKP’yi is başında tutmak siyonizmin ana vazifesidir" sözünü haykıra haykıra Saadet Partisi Genel Başkanı olarak son nefesini vermiştir.

Bu kadar istismara yuh artık. Günahlarınıza yanlış islerinize Erbakan Hocayı alet etmek ahlaksızlıktır. DELIKANLI OLUN, ADAM OLUN.” şeklinde ifadeler kullandı.

SP’Lİ GENÇLER O AFİŞLERİ TOPLAYACAK

Ak Parti Gençlik Kolları tarafından gece asılan söz konusu afişlerin, Saadet Partili gençler tarafından toplanacağı öğrenildi.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi