Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, bir basın toplantısı düzeyerek başkanlık görevine yeniden talip olduğunu açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Mete Eke'nin de katılarak destek verdiği toplantıda konuşan Yücebaş, "Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan kongre takvimi devam etmekte olup, bu süreçte 4 Ocak 2015 Pazar günü Melikgazi ilçe kongremiz yapılacaktır. Türk Milletinin ve yegane göz bebeğimiz Türkiye Cumhuriyeti devletinin hızla belirsizliklere götürüldüğü günler yaşamaktayız. Vatan ve milletin bölünmez bütünlüğünün tehlikede olduğu devlet mekanizmasının ve adalet sisteminin kamu vicdanında ağır yaralar aldığı bir süreci yaşıyoruz. Millet iradesinin yok sayıldığı, birliğin ve beraberliğin zedelendiği, yolsuzluk ve hırsızlığı ayyuka çıktığı, bölücü ve hainlerin peşrev çektiği şu günlerde, yüce Türk milletinin ve Türk’ün kanı ile canı ile kurduğu vatanının yegane umudu ve son kalesi Milliyetçi Hareket Partisi’nin saflarında yer alarak hem ülkeme hem de şehrime siyaset ve insani olarak katkı sunmak için mensubu olmaktan şeref duyduğum, Milliyetçi Hareket Partisi’nden 4 Ocak 2015 Pazar günü yapılacak olan olağan kongrede Melikgazi İlçe Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum" dedi.

KENDİSİNE DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Bu kutlu yürüyüşte kendisine destek veren herkese teşekkür eden Yücebaş, "Milliyetçi Hareket Partisinin çok değerli genel başkanı sayın Dr. Devlet Bahçeli bey’in önderliğinde partimizin temel ilke ve hedefleri doğrultusunda memleketimizde büyük yürüyüşü başlatmak için bu hayırlı yola çıkmış bulunuyoruz. Bu kutlu yürüyüşümüze destek veren, adaylık açıklamama katkıları ile bizleri onurlandıran, günümüze kadar maddi manevi desteklerini esirgemeyen, başta il başkanımız Mete Eke olmak üzere, mahalle başkanlarımıza, ilçe yöneticilerimize, kadın kolları başkanlarımıza ve yöneticilerine, belediye meclis üyelerimize, geçmişten bugüne kadar harekete emeklerini esirgememiş ülkü devlerine sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum" şeklinde ifadeler kullandı.

ÜLKÜDAŞLARINI UYARDI

Sözlerinin devamında, "Milliyetçi Hareket Partisinin varlığını, üç hilalli sancağını, Melikgazi’nin her alanında dalgalandırmak için kararlıyız" diyen Yücebaş,kongre sürecinde fitne ve fesat çıkaranlara fırsat vermemek gerektiğini anlatarak şöyle konuştu:
"Ben ve ekibim, gecemizi gündüzümüze katarak Milliyetçi Hareket Partisinin varlığını, üç hilalli sancağını, Melikgazi’nin her alanında dalgalandırmak için kararlıyız. Kıymetli dava arkadaşlarım; adaylığımızın Milliyetçi Hareket Partisinde bir bayrak yarışı olduğu bilinciyle, fitne fesada fırsat vermeden partimizi bu kongreden çok daha güçlü çıkaracağımıza, kazananın ise mutlak surette Milliyetçi Hareket Partisi olacağına inancımız tamdır. Bu vesile ile çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda her şeyin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor saygılar sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu türküm diyene…!"


Editör: Haber Merkezi