Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Avukat Serap Altuntaş,“Kayseri’de siyasetin susuzluğunu giderecek faaliyetlere devam edeceklerini söyledi. Altuntaş, “Bu bağlamda daha önce yaptığımız etkinliklerde adımızdan söz ettirmeye başladığımızı ve Kayseri’de güzel bir sonuç aldığımızı bildirmek istiyorum. Şu anda hali hazırda 6 ilçemizi kurmuş olup ilçe kongrelerine başlıyoruz.

27 Mayıs Kocasinan, 28 Mayıs Melikgazi, 29 Mayıs Hacılar ve Bünyan, 5 Haziran Yahyalı ve Sarız olmak üzere şu anda hazır olan ilçelerimizin kongreleri yapılıp yönetimleri oluşacaktır. Eksik olan ilçelerdeki teşkilatlanmalar da resmi prosedürün gerektiği şekilde ilerlemekte ve sonuçlanmaktadır. Tüm Kayseri halkını kongrelerimize bekliyoruz.” dedi.

“Ayrıca Zafer Partisi Kayseri İl Teşkilatı kurulduğundan bu yana sahada ve sosyal medyada da etkili bir siyaset izlemeye devam edecektir.”diyen Altuntaş, “Daha önceki saha hareketlerinde Arife günü lokma dağıtma etkinliği ile sığınmacıların ülkelerine dönmeleri için imza toplamıştır. Sessiz İstila isimli kısa film sebebi ile göz altına alınan gazeteci Hande Karacasu’ya olan desteklerini meydanda yapmış oldukları sessiz eylemle ve basın açıklaması ile göstermişlerdir. İl binalarına koydukları kare kodlu pankartla imza kampanyasına destek almışlardır.

Kayseri New way Hotel konferans salonunda 7 Mayıs 2022 tarihinde Doç. Dr. Tuğrul Kihtir, Dr. Arslan Yaman ve Dr. Hüseyin Sungur’u ağırlamış ve 3. Halk Çalıştayına ev sahipliği yapmıştır. Çalıştayda Türkiye’de sağlık sorunları ve Çözüm Önerileri, Sığınmacıların ekonomiye etkileri, ekonomik durum ve çözüm yolları, hayvansal üretim ve gıda güvenliği konularında halkın sorunlarına çözüm önerilerini sunmuş ve katılımcıların sorularını cevaplamışlardır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle de meydanda ki çelenk koyma etkinliğine katılıp daha sonra parti binasında gençleri ağırlamak ve onlarla sohbet etmek için hazır bulunacaklardır.”dedi.

Editör: Haber Merkezi