Karşılaşmanın ilk 15 dakikası sakin geçti. Müsabakanın 20’nci dakikasında İ.Okumuş Spor Melih ile öne geçti. İlk yarının bitimine 2 dakika kala Kayseri S.Koleji skoru dengeledi. İlk yarı 1-1 sona erdi İkinci yarıda takımlar 1’er gol daha kaydetti. Müsabaka 2-2’lik eşitlikle bitti.

STAT: Vali Muammer Güler

HAKEMLER: Suat Alptekin, Harun Soyeşik, Nusret Yıldırım

İ.OKUMUŞ SPOR: Fırat Ayçiçek, Engin Üçel, Samet Koçyiğit, Alihan Kaçan, Muhammed Raşit, Yusuf Soysal, Hüseyin Çakır, Eren Muslu, Yusuf Salih (Dk.40 Mahmut Yazıcı), Melih Titiz. Furkan Karakaya

KAYSERİ SİMYA KOLEJİ: Fehim Çakmak, Ferhat Yıldırım, Oğuz Arslan (Dk.65 Mehmet Deniz), Alperen Temiztürk, Umut Akyol, (Dk.40 Halil Eren), Abdurrahim Çopur, Kadir Yılmaz, Tugay Taşoluk, Tahsin Erarslan, Kadir Aras, İsmail Aydoğdu

GOLLER: Dk. 20 Melih Titiz ve Dk.55 Samet Koçyiğit (İsmail Okumuş Spor) Dk.43 Tugay Taşoluk ve Dk.85 – penaltıdan İsmail Aydoğdu (Kayseri Simya Koleji)

KIRMIZI KART: Dk.90 Hüseyin Çakır (İsmail Okumuş Spor)

HAVA TOPUNDA ÇARPIŞAN 2 FUTBOLCU HASTANELİK OLDU

Vali Muammer Güler sahasında İsmail Okumuş Spor ile Kayseri Simya Koleji arasında oynanan maçta kafa kafaya çarpışan 2 futbolcu hastaneye kaldırıldı. Futbolculardan birine ilk müdahaleyi maçını tribünden izleyen annesi yaptı.

İKİ FUTBOLCUNUN DA KAŞI YARILDI

Müsabakanın 40’ncı dakikasında hava topuna kalkan İsmail Okumuş Spor’dan Yusuf Salih Şengül (17) ile Kayseri Simya Koleji’nden Umut Akyol (22) çarpıştı. Çarpışmada iki futbolcunun da kaşı yarıldı. Sahada bir müddet hareketsiz kalan iki futbolcunun yardımına sahada görevli sağlıkçı ve kenardakiler yetişti. Müsabakayı tribünden izleyen Yusuf Salih Şengül’ün (17) sağlıkçı annesi Yeşim Şengül (40) babası Ferdi Şengül (43) sahaya girdi. Sakatlanan futbolcular arkadaşlarının yardımıyla saha dışına çıkartıldı. Yusuf Salih Şengül ile Umut Akyol sahaya gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. 2 futbolcunun da hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi. (1HA)

Editör: Haber Merkezi