Türkiye Kadınlar Basketbol 1'inci Ligi takımı Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı’nın (AGÜ Spor) yeni transferi İspanyol Laura Nicholls Gonzales, sağlık kontrolünden geçti.

İspanyol oyuncunun kontrolü Memorial Kayseri Hastanesi’nde yapıldı. Gonzales, kan örneği verdikten sonra göz, kulak-burun-oğaz, ortopedi, göğüs hastalıkları ve genel cerrahi polikliniklerinde muayene edildi. Yeni transfer Gonzales'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Gonzalez, opsiyonlu 1+1 yıl sözleşme imzaladı. Dünya Şampiyonası’nda 2'nci olan İspanya Milli Takımı’nın formasını giyen 1989 doğumlu 1.89 boyundaki Gonzales, Türkiye Kadın Basketbol Ligi’ni yakından takip ettiğini, AGÜ Spor’a transfer olduğu için büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Türk mutfağını çok sevdiğini, Kayseri mantısını da daha önce yediğini anlatan Gonzales, kontrollerinden sonra, "AGÜ Spor’un daha başarılı olması için elimden gelen mücadeleyi yapacağım. Takım arkadaşlarımla da çok kısa sürede uyum sağlayacağımı düşünüyorum" dedi.


 
Editör: Haber Merkezi