1’inci Amatör Küme’de gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlar Play – Off maçı oynamaya hak kazandı. Sondan üçüncü sırada bitiren takımlar Play – Out oynayacak. Grubu son 2 sırada tamamlayan takımlar direk düştü. Buna göre Play – Off eşleşmeleri şu şekilde oldu.

A Grubu lideri Gazi OsmanPaşaspor ile F Grubu ikincisi Akkışla Gençlik , A Grubu ikincisi Simya Koleji ile F Grubu lideri Erciyesgücü, B Grubu lideri Yerköyspor ile E Grubu ikincisi Yemliha, B Grubu ikincisi Kocasinan Gençlik ile E Grubu lideri Maktift Spor, C Grubu lideri Sungur FK ile D Grubu ikincisi Erkiletspor ve C Grubu ikincisi Argıncıkspor ile D Grubu lideri Anadolu Yıldızları eşleşti. Ligde kalma mücaelesi oynayacak takımlar ise şu şekilde eşleşti. A Grubundan Erciyes İdmangücü ile F Grubundan Göktürkspor, B Grubundan Argıncık Esnafspor ile E Grubundan Anayurt Final, C Grubundan Develi Erciyessspor ile D Grubundan Develi 1954 Gençlikspor.

MÜSABAKALARIN YERİ VE SAATLERİ BUGÜN BELLİ OLACAK

Süper Amatör Küme’ye yükselecek takımları belirleyecek olan Play-Off ve 2’nci Amatör Küme’ye düşecek takımları belirleyecek olan Play-Out karşılaşmalarının programı bugün belli olacak.

Müsabakaların saatleri ile ilgili kura bu akşam Sümer Amatör Evi’nde çekilecek. Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel tarafından yapılan açıklamada, “Play-Off ve Play-Out oynayacak olan takımların yönetici, takım antrenörü ve kaptanının 19.30’da Sümer Amatör Evi’nde hazır olmaları rica olunur. Bu vesile ile Play-Off ve Play-Out karşılaşmalarında mücadele verecek ekiplerimize başarılar diler, 1’inci Amatör Küme takımlarımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi