31 Mart 2021 Çarşamba günü saat 18:00’de gerçekleştirilen ASGD Kayseri Şubesi Olağan Genel Kurulunda Divan Başkanlığını Mustafa Cengiz, katip üyeliklerini ise Ahmet Şan ve Saim Yıldız yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Genel Kurulda yönetim ve denetim kurulu raporları ile bilançolar ayrı ayrı okunarak oy birliği ile ibra edildi. 2021-2024 yılları tahmini bütçenin görüşülmesinin ardından tek liste ile aday olan Mehmet Fatih Kaymaz kısa bir konuşma yaptı.

Konuşmasında birlik beraberlik mesajı veren Kaymaz, 25 Mayıs 1992 yılında Bursa merkezinde kurulmuş olan ASGD’nin Türkiye’de 11 şube, 63 temsilcilik ve 712 üyeye sahip büyük bir aile olduğunu söyledi. Kayseri Şubesi’nin kurucu Başkanı Mustafa Cengiz başta olmak üzere günümüze kadar başkanlık görevini yürüten özverili isimlerle ASGD’ye bugüne kadar büyük katkılar sağlandığını kaydeden Kaymaz, Dernek olarak asıl amaçlarının üyelerinin mesleki eğitimlerinin sağlanarak sevgi ve dayanışma bağlarının artırılması, spor gazetecilerinin meslekleriyle ilgili sosyal-kültürel hak ve çıkarlarının korunması, geliştirilmesi ve spor yapma gereksinimlerinin karşılanması olduğunun altını çizdi.

Ardından seçimine geçildi ve tek liste ile yapılan genel kurulda oy birliği ile seçilen yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Mehmet Fatih Kaymaz, Hamdi Aktürk, Demet Öztürk, Murat Turp, Mehmet Alp Cengiz

Yönetim Kurulu (Yedek); Bekir Demirağ, Şevket Atalay, Hüseyin Göktaş, Mehmet Taş, Huzeyfe Ulu

Denetleme Kurulu (Asil); Cenani Ayaydın, Saim Yıldız, Dursun Açıkyürek

Denetleme Kurulu (Yedek); Habibullah Efendigil, Ramazan Karakuş, Kenan Burhan

Başkanlık görevini devreden ve 2014-2021 yılları arası ASGD Kayseri Şubesi Başkanı olarak görev yapan Yavuz Navruz’da genel kurulda bir veda konuşması yaparak helallik istedi.  Konuşmaların ardından Mehmet Fatih Kaymaz tarafından ASGD Kayseri Şubesine yaptığı değerli katkılardan dolayı Yavuz Navruz’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Kapanış konuşmasının ardından ve günün anısına çektirilen fotoğraflardan sonra genel kurul sona erdi.

Editör: Haber Merkezi