Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Kayseri Şubesi Olağan Genel Kurulu sonrasında Talas, Hünkar 1979 Restaurant’ta eski başkanlarında yer aldığı yemekte bir araya gelerek ilk toplantısını gerçekleştirdi. 08 Nisan 2021 Perşembe saat 18:00 de gerçekleştirilen yemekli toplantıya; ASGD Kayseri Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, ASGD Kayseri Şubesi eski Başkanlarından; Mustafa Cengiz, İbrahim Altuntaş, Ahmet Şan, Yavuz Navruz ile Kayseri Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanlarından Metin Kösedağ’da katıldı.

Yemek öncesinde ASGD Kayseri Şubesi Olağan Genel Kurulu sonrasında Mehmet Fatih Kaymaz’ın tek aday olarak güven aldığı yönetim kurulu asil üyeleri Demet Öztürk, Hamdi Aktürk, Murat Turp ve Mehmet Alp Cengiz den oluşan yönetim kurulu ilk toplantısı sonrasında görev bölümü de yaptı. Yapılan görev dağılımı sonrasında; Mehmet Fatih Kaymaz (Başkan), Demet Öztürk (Başkan Yardımcısı),Hamdi Aktürk (Başkan Yardımcısı), Mehmet Alp Cengiz (Muhasip), Murat Turp (Yönetim Kurulu Üyesi) olarak görev yapacak.

Nisan 2023 tarihine kadar görevde kalacak olan ASGD Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu ilk toplantısı sonrasında Hünkar 1979 İşletme Ortakları Güntaç Kurt ile Murat Oyarkılıçgil'de yemeğe katılanlarla restoran önünde birlikte fotoğraf çektirerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. ASGD Kayseri Şube Başkanı Mehmet Fatih Kaymaz da Ramazan ayının gölgesinde yapılan ilk toplantının hayırlı olması dileğiyle üyelerin Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ederek sağlık ve huzur dolu bir şekilde geçmesi temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi