Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Kayseri Şube Başkanı Mehmet Fatih Kaymaz ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz haftalarda Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı’na seçilen Mutlu Önal ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulunarak, görevlerinde başarılar dilediler.

Ziyarette konuşan ASGD Kayseri Şube Başkanı Kaymaz, ASKF Başkanı Önal’a yeni görevinde başarılar dileyerek “Aynı gün hem ASGD hem de Kayseri ASKF yönetimi olarak genel kurullarımızı gerçekleştirdik. ASKF başkanlığına seçilen değerli hocamız spor insanı Mutlu Önal ve yönetim kuruluna görevinde başarılar dilerim” dedi.

ASKF Başkanı Mutlu Önal’da ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu belirterek “Pandemi ortamında kurallara uygun bir şekilde görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Kayseri Şube Başkanı Kaymaz ve ekibine görevlerinde başarılar dilerim. Elbette basının gücü tartışılmaz. Bizde hem spor hem de basın mensubu arkadaşlarımızla yıllardır beraber hareket ediyoruz. Yıllardır birlikte çalıştığımız spor muhabiri arkadaşlarımızla yine beraber çalışmaya devam edeceğiz. ASGD’nin yeni yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Ziyaret, günün anısına çektirilen fotoğrafların ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi