19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Taekwondo İl Birinciliği Müsabakaları düzenlendi. Bir çok sporcunun terk döktü müsabakalar nefes kesti.

Emniyet Spor Kulübü sporcusu Ayfer Derinyol müsabakalarda adeta göz doldurdu. Rakiplerini ortaya koyduğu performansla eleyen Ayfer Derinyol, Kayseri birincisi oldu.

Müsabakalar sonrası açıklama yapan Ayfer Derinyol’un hocası İbrahim Şimşek, “ Zorlu karşılaşmalar izledik. Emek verdiğimiz Ayfer kızımız antrenmanlarda gösterdiği performansı bu gibi maçlarda da gösteriyor. Bugünkü karşılaşma oldukça çekişmeli ve zorluydu. Sporcumuz Ayfer Derinyol, maç esnasında kendisine verdiğimiz moral ve taktikler sonrasında kazanmasını bildi ve Kayseri birincisi oldu. Mutluyuz. Sporcumuza da bundan sonraki karşılaşmalarda başarılar diliyorum.”dedi.

Karşılaşmayı zorda olsa kazandığını dile getiren Kayseri birincisi Ayfer Derinyol, “Güzel bir maç oldu. Hocam İbrahim Şimşek’in her istediğini yapmaya çalıştım. Çok heyecanlıydım. Ama maça başladıktan sonra heyecanımı yendim ve güzel sayılar alarak maçı kazanmasını bildim.

Kayseri birincisi olmak beni çok mutlu etti. Bana emeği geçen öncelikle aileme ve hocama teşekkür ediyorum. Başarımı Türkiye genelinde de devam ettirmek istiyorum.”şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi