Atatürk Spor Kompleksi Yan Sahada ağır zeminde oynanan müsabakanın ilk 15 dakikası sakin geçti. Kayseri EMAR Grup FK 17'inci dakikada Emre Erol'un golü ile öne geçti. İlk yarıda başka gol olmadı. İkinci yarısı daha sert geçen maçta başka gol olmadı ve Kayseri derbisini kazanan EMAR Futbol Kulübü sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı.

BU MAÇ BU ZEMİNLE NASIL OYNATILDI?

Oynanan bu zorlu maçın en çok dikkat çeken noktası ise sahanın su ve çamur içerisinde olmasıydı. Top sürmekte bile zorluk yaşayan genç futbolcular, maç boyunca su birikintileriyle daha çok mücadele etmek zorunda kaldılar. Sakatlanma pahasına sahaya sürülen genç futbolcuları rezillik içinde olan sahada isteiklerini bir türlü yerine getiremediler. Bu konuda yetkililerin bir türlü çözüm üretmemesi tepkilere neden oldu.

MAÇIN KİMLİĞİ

STAD: Atatürk Spor Kompleksi Yan Saha

HAKEMLER: Bekir Taşöz, Alican Ergincan, İlknur Ülker (4'üncü Hakem: Ali Artun Özdemir)

KAYSERİ EMAR GRUP FK: Çağrı Can, Gökhan Açıkgöz, Murat Demirezen, Ercan Çifçi (Dk.90 Halil Karataş), İsmail Bulut, Oğul Can (Dk.85 Bora Barlas), Emre Taşkoparan, Çağatay Polatdemir, Mehmet Turan, Emre Erol, Halil Akhan (DK.87 Miraç Furkan)

YAHYALISPOR: Ömer Anıl, Devlet Karataş (Dk.60 Nufil Mustafa), Latif Aydemir, İsmail Dayı, Sarkan Yıldız, Gökhan Savranlar, Abdullah Enes, Batuhan Şimşek(Dk.60 Hasan Pamuk), Hasan Yazgan, Eray Ergin, Beytullah Özcan

GOL: Dk.17 Emre Erol (Kayseri EMAR Grup FK)

SARI KART: Emre Taşkoparan (Kayseri EMAR FK) Latif, Nufil, Gökhan, Eray (Yahyalıspor) (1HA)

Editör: Haber Merkezi