Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Uğur Tütüneker, sözlerine Fenerbahçe maçındaki penaltının haksız olduğunu belirterek başladı. Hakemlerin bu konuda uyarılmasını isteyen Uğur Tütüneker, "Sırtı dönük oyuncunun eline top çarpınca bunun penaltı olmaması lazım. Geçen hafta canımız yandı. Puanımız gitti " diye sitemde bulundu.

Sakatlıkları geçen Cem Can, Mandjek’in takıma katıldığını, oyuncuların bir aydan beri oynamadıklarını ve düz koşuya başladıkları için performanslarının yerine gelmesinin kolay olmadığını söyleyen Uğur Tütüneker, şöyle devam etti:

"Kadromuzda ameliyat olan İlhan Parlak ve Mangane dışında Murat Yıldırım kart cezalısı. Kadroda kim iyiyse, sağlıklıysa bu maça çıkıp oynayacaklar. İstanbul Başakşehir, az gol yiyen, Avrupanın en az gol yiyen takımı. Biraz daha ilerde oynamayı istiyoruz. Fenerbahçe maçında iyi uyguladık ama, 60-65 dakikadan sonra biraz dağılma oldu. Genel anlamda Fenerbahçe maçında taktiğimiz tuttu. Gol yollarında iyiyiz ama, bunları değerlendirmemiz lazım. İlk yarıda kalan maçlarımızı galibiyetle kapatmalıyız. Dipten kurtulmak, biraz olsun rahatlamak istiyoruz. Beraberliklerden artık kurtulmak ve galibiyetlerle tanışmak istiyoruz."

Ligde şu anda aldıkları puan nedeniyle, dipte olmanın verdiği rahatsızlığın oyuncularına da yansıyıp etkilediğini belirten Uğur Tütüneker, ara transferde 2-3 oyuncu alacaklarını açıklarken şunları söyledi:

"Transfer şart. Yönetimle görüştük. Devre arasında bunu gözden geçireceğiz. Hangi bölgelere kimi alacağımızı, Başkanımız Ziya Eren ve yönetimle yaptıktan sonra belirleyeceğiz."

Kayseri Erciyesspor kafilesi, yarın saat 20.00'de uçakla İstanbul’a giderek, kampa girecek.

Editör: Haber Merkezi