Lige milli maç nedeniyle verilen arada Antalya'da kamp yapan Kayserispor günü çift idmanla tamamladı. Sarı kırmızılıların akşam idmanından önce Andrea Bertolacci, Mario Gavranoviç, Uğur Demirok ve İlhan Parlak açıklamalarda bulundu.

Andrea Bertolacci açıklamasında, "Herşey çok güzel. Günde 2 idman yaparak çalışıyoruz. Atmosfer ve her şey çok güzel. Önümüzdeki Hatayspor maçına kadar hazır olmak istiyoruz" diye konuştu. Maria Gavranoviç ise, "Çok güzel bir yerde antrenman yapıyoruz, şartlarımız iyi. Takım halinde iyi bir şekilde çalışıyoruz. Önümüzdeki maça hazırlanıyoruz. Sezonun geride kalan dönemi için özellikle iç sahada güzel performans sergilediğimizi düşünüyorum. Bize yeterli değil. İkinci yarıda performansımızı devam ettirmek istiyoruz. Bundan önce olduğu gibi taraftarımızdan bizi desteklemeye devam etmelerini istiyoruz. Taraftarın desteğini hissetmek çok güzel. Bize güç oluyor.

Maç esnasında desteğe ihtiyacımız olduğu zamanlarda taraftarın desteği önemli" ifadelerini kullandı. Uğur Demirok da, "Güzel bir kamp dönemi geçiyor. Taraftarımız iyi şekilde destekliyor. Hatayspor ile yapacağımız maçta da onların desteğini görmek isteriz" dedi. Son olarak kaptan İlhan Parlak şöyle konuştu: "Keyifli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Özellikle iç sahada taraftarımızın desteğiyle de iyi maçlar çıkartıyoruz. İnşallah Hatayspor maçında da bunu devam ettirip 3 puan almak istiyoruz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi