Kayseri’de hafta sonu İzmirli 2 sporcunun ailesinden biri üzüntü, biri sevinç yaşadı. Meral Dumlupınar, Kayserispor’u şampiyon yapan teknik direktör oğlu Cüneyt Dumlupınar’ı alnından öperken küme düşen Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un kalecisi Gökhan Değirmenci’nin annesi Hatice ise üzüldü.

ALNINDAN ÖPTÜ

Cüneyt Dumlupınar’ın İzmir’de oturan ailesi, Kayseri’ye gelerek Karşıyaka maçından sonra oğlu ve takımının yaşadığı sevince ortak oldu. Diş hekimi olan baba Cansın, ev hanımı anne Meral ve erkek kardeş Can, Kadir Has Stadı'nda büyük oğulları Cüneyt'le hem özlem giderdi, hem de kupayı kaldırmasına şahit oldu. Bu sırada anne Meral Dumlupınar, "Oğlum seninle hepimiz gurur duyuyoruz. Gel alnından öpeyim" diyerek öptü. Dumlupınar ailesinin çok mutlu oldukları dikkati çekti.

ANNESİNİN ELİNİ ÖPTÜ

Kaleci Gökhan Değirmenci, Kayseri'ye gelen annesi Haticçe Değirmenci'yi karşısında hpemen eline öptü. Oğlu Gökhan’ın sakatlığı nedeniyle yer almadığı maçta Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un Spor Toto Süper Lig'e veda ettiği Kadir Has Stadı'ndaki İstanbul Başakşehir müsabakasını izleyen Hatice Değirmenci ise müsabakanın bitiminde 1-0'lık mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadı.


Editör: Haber Merkezi