Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, gerek lig gerekse kupa maçlarında oyuncularına çok tekme atıldığını söyledi. Bu arada, yarın oynanacak Kayserispor-Beşiktaş maçına, cumartesi günü Kayseri'de oynanan SAİ Erciyesspor- Gaziantepspor maçında Kayseri ekibinin golünü iptal eden Özgür Yankaya'nın atanması tepkilere yol açtı.

Sarı kırmızılı ekibin yeniden Süper lige dönme konusundaki kararlığına bir de Türkiye Kupası finalini oynama hedefinin eklendiğini belirten Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma,Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında Fonseca'nın hakemin gözü önünde aldığı darbeyle burun kemiğinin kırıldığını söyledi . Hurma, şöyle konuştu: ''Hem ligde hem de Türkiye Kupası’nda mücadele etmek elbette zor ancak bizim geniş bir kadromuz var. Eğer bu maçlarda yediğimiz, tekmelere, kafalara bir son verilirse sanıyorum ligin sonuna kadar bu geniş kadro devam edecek. Ama, her maç bir oyuncumuzun bir yeri kırılıyor. O da tabii çok sıkıntı verici. Özellikle PTT Ligi’nde oyuncularımız Nobre, Biseswar ve Fonseca çok ağır darbelere maruz kalıyor. Önceki günkü maçın daha 10’uncu dakikasında 6 defa faul yapıldı Nobre’ye. Biseswar, oynadığı her maçta tekmeyle dayak yiyor. Bunu da hakemlerimizin dikkate alması gerekir. Zaten PTT Ligi’nde saha koşulları çok zor. Neredeyse hiçbir saha futbol oynamaya müsait değil. Türk futbolu o sahalardan oyuncu çıkarmaya çalışıyorsa boşuna daha çok uzun zaman bekler. Bir de üstüne üstlük böyle tekmelere, kafa vuruşlarına, yumruklara dirsek atmalara müsaade edilirse çok zor işimiz var. Hem futbol adına hem de bizim çok zor işimiz var. ''

ÖZGÜR YANKAYA YİNE KAYSERİ'DE
Öte yandan, geçtiğimiz Cumartesi günü Kayseri'de oynanan SAİ Erciyesspor-Gaziantepspır maçında mavi siyahlı ev sahibi ekibin golünü önce geçirli sayan daha sonra iptal eden Özgür Yankaya'nın bu kez yarın oynanacak Kayserispor- Beşiktaş maçına orta hakem olarak atanması manidar bulundu. Maç sonrası Kayserili futbolseverlerin ve SAİ Kayseri Erciyesspor'lu yönetici ,futbolcu ve teknik direktör Mehmet Özdelik'in ağır eleştirilerine ugrayan Özgür Yankaya'nın 4 gün sonra bir başka Kayseri ekibinin maçında görevlendirilmesi, Kayserili sporseverlerce TFF ve MHK'nin gafı olarak, eleştirildi.

Editör: Haber Merkezi