Kayseri Erciyesspor Taraftar Derneği, mavi siyahlı ekibin yoluna teknik direktör Mustafa Şimşek Özkeş ile devam etmesini istedi.

SAİ Erciyesspor'un Balıkesirspor karşısında almış olduğu farklı skor ve oynanan futbolun taraftarı mutlu ettiğini belirterek, Mustafa Şimşek Özkeş ve teknik ekibini kutlayan dernek yazılı açıklamasında şöyle denildi:

'' Bu galibiyet Kayserili bir teknik ekibin sorumluluğunda geldiği için bizim yanımızda değeri çok fazla olmuştur. İki sezon içinde 3 hocayla sözleşme fesheden Erciyesspor yönetiminin bu hocaların tazminat miktarlarında anlaşmak için yaptıkları pazarlıkta adeta kolları sökülmüş ve çuval dolusu tazminat ödenmiştir. Hepsi de günü kurtarmak amaçlı hareket eden bu hocalar yüzünden kendi öz değerlerimizden hiç bir futbolcuyu takıma kazandıramadık. Giden hocaların hiç birinin yüreği sızlamamış ve parasını aldığı gün Erciyessporu unutmuştur. Yönetime para harcatırken bunu iyi hesap etmek yerine hoyratca davranmışlar ve hepsi de kapris yapmışlardır. Balıkesirspor maçında takımı sahaya çıkaran Özkeş hoca 4 günlük birlikteliği sırasında tecrübesini konuşturmuş ve takımı doğru bir kadroyla sahaya sürmüştür. Gollerden sonra tüm futbolcuların kulübeye koşup hocalarıyla bu sevinci paylaşmaları hoca-futbolcu birlikteliğinin sağlandığını gözler önüne sermiştir. Özkeş hoca Amerika'yı yeniden keşfetmek yerine gerçek uygulamaları tercih etmiş ve yaptığı hamlelerin tamamı doğrudur. Şöhretli hocalarla bol sıfırlı ve yüklü miktar tazminat karşılığı anlaşmak yerine Kayserili olan ve mezarı da Kayseri'de bulunan Mustafa Şimşek Özkeş hocaya şans verilmesini diliyoruz. Hiç değilse ilk yarı sonuna kadar bu hocayla devam edilmeli ve hem Erciyesspora , hem de hocamıza doğmuş olan bu şansın iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Başkanımız Ziya Eren'in bu konuda çok iyi niyetli bir çalışma gösterdiğini biliyoruz. Sözleşmeye para maddesi bile yazdırmayacağını düşündüğümüz Mustafa Şimşek Özkeş Kayseri değerlerinin hayata geçirilmesi için ilk adımdır. Başkanımız ve yönetim kurulunun cesur bir adım atarak tarihi bir kararı hayata geçirmesini bekliyoruz. ''denildi

BAŞKAN EREN VE EKİBİ İSTANBULDA DEĞERLENDİRMEDE

Öte yandan, yeni teknik direktör konusunda İstanbul'da bulunan kulup başkanı Ziya Eren ve bazı yöneticiler ile menajer Nuhkan Rüzgar bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Mavi siyahlı kulüple adı anılan Kayserispor'un eski teknik çdirektörü Robert Prosenicki'nin Azerbaycan milli takımıyla anlaştığı ifade edildi. 
Editör: Haber Merkezi