Seyircisileri önünde Beşiktaş'tan sonra 2'nci galibiyetini farklı skorla kazandıklarını belirten Başkan Ziya Eren, ''Oyuncularımızın özgüveni ve özverileriyle, bizim için 6 puan değerindeki önemli bir karşılaşmayı farklı sonuçla kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı başarıyı bu hafta sonu oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçında da bekliyoruz" diye konuştu.

Uzun yıllar Kayserispor'da top koşturduktan sonra 5 sezondur alt yapı sorumlusu olarak görev yapan Mustafa Şimşek Özkeş, müthiş bir kenetlenmeyle Balıkesirspor'u mağlup ettiklerini belirtti. Mavi siyahlı takımın başında ilk defa sahaya çıkan Özkeş, orta sahada 3 oyuncularının sakat olduklarını hatırlatırken şunları söyledi:

"Bunlara bir de kart cezalısı İbricic eklenmişti. Sakat ve kart cezalısı futbolcularından yoksun olmamıza rağmen müsabakayı kazanmasını bildik. Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Karşılaşmayı kazandığımız takdirde rakibimizle puan farkını açacaktık. Düşüncemiz ve hedefimiz galibiyetti. Uzun zamandan beri maç kazanamıyorduk. Hafta içi antrenmanlar çok keyifli geçti. Müthiş bir kenetlenmeyle maçı kazanmasını bildik. İlerleyen haftalarda bu galibiyetlerin bir seri olarak devam edeceğini düşünüyoruz." 


Editör: Haber Merkezi