Kayseri Ericyesspor’un yeni teknik direktörü Uğur Tütüneker, kulüp tesislerinde düzenlenen imza tören ile kendisini Erciyessporlu yapan sözleşmeye imzaladı.

İmza töreni öncesinde konuşan Tütüneker, başkan ve yönetimine inandığım için buradayım dedi. Tütüneker sözlerini şu şekilde sürdürdü :
“Ptt liginde çok uzun süreler çalıştım. Geçen yıl Konya’yı çalıştırıyordum. O yıl bizde lig’e çıkmıştık ve Konya’da devam etmiştik. Oradan ayrıldıktan sonra Rize nasip oldu. Rize’de de güzel işler yaptığımızı düşünüyoruz. Ligde aldığımız takımı ligde bırakabildik. Teklif geldi başkanımızdan saolsunlar. Görev layık gördüler. Başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Tercih nedenim ise, biz Türkiye’nin her yerine gideriz. Ptt liginde de çalıştırırız ancak teklif buradan geldi. Bizim de eski takımımız, teknik direktörlüğümün ilk yıllarında burada çalışmıştım. Başkan ve yönetime inandığım için buraya geldim.”

BÜLENT HOCANIN YAŞADIĞINI HERKES YAŞAYABİLİR
Bütün takımları takip ettiklerini dile getiren Uğur Tütüneker, şunları söyledi:

“Erciyesspor, Ptt liginden beri takip ettiğimiz bir takım. Süper ligde de her takımı zaten takip etmek zorundayız. Erciyesspor, bize yabancı bir takım değil. Yeterince takımı tanıyoruz. Burada bir ayrılık oldu. Bülent hoca benim yakından tanıdığım bir arkadaşım. Galatasaray’da beraber oynadık. Hocalık döneminde bu tür durumlar yaşanabiliyor. Büyük takımlarda da yaşanılabilen bir durum bu. Takımı görelim daha sonra sizlerle yeniden bir araya gelerek, neler olabileceği hakkında konuşacağız.”

HEDEF KOYMAK İÇİN ÇOK ERKEN
Teknik direktör Uğur Tütüneker, hedef koymak için çok erken, önce takımı oturtalım ve neler yapabileceğimizi görelim sonrasında tabi ki hedef koyacağız dedi. Tütüneker sözlerini şu şekilde sürdürdü:
“İlk üç beş veya başka hedefler koymak için henüz erken. Erciyesspor, süper lige daha yeni çıktı. Uefa’ya falan oynayacağız gibi düşünceler hemen olmaz. Bu işler sabır işi. Bu işleri yapabilmemiz için kulüp olarak büyüme gerekir. Hedef koyabilmek içim önce istikrar sağlamak lazım. Hemen hedef koymanın doğru işler olduğuna inanmıyorum. Şuan sıralamada aşağılardayız. Öncelikli olarak alt sıralardan kurtulmalıyız. İlk yarıda kalan 6 maçın 4’ünü dışarıda oynayacağız. 2 maçımız içerde biri Fenerbahçe ile diğeri de Kasımpaşa ile olacak. Oyun olarak kendimiz geliştirmememiz lazım. Takımın içine girelim,görelim sonrasında sizlerle her şeyi paylaşacağız.”

TARAFTARIMIZ BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMASIN
Tütüneker sözlerini taraftara çağrı yaparak bitirdi :

“Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin. 1500 taraftar ortalaması genel olarak az. Beklentimiz taraftar ortalamamız 5 binler 10 binlere çıksın. Kayseri’de çok güzel bir stad var. Seyircilerin gelmesini tabi ki istiyoruz. Bu da oynanan oyunun kalitesi ile doğru orantılıdır.”

İmza töreninin ardından Tütüneker oyuncularla tanıştı ve Erciyessporlu oyuncular ilk antrenmanını bugün yaptı.

Haber : Şevket TEKİN



 
Editör: Haber Merkezi