K2 Dağcılık ve Kayak İhtisas Spor Kulübü Başkanı İsmail Yılmaz (65) 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kulüp üyeleri, Turkuaz Arama Kurtarma Derneği üyeleri ve Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü dağcıları ile tırmanışı birlikte yaptı.

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ''K2 Dağcılık ve Kayak ihtisas Spor Kulübü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında dağcı, dağ kayağı ve snowboard sporcusu olmak üzere toplam 40 sporcu katılımı ile Erciyes Dağı'na zirve tırmanışı gerçekleştirmişlerdir. Katılım sayısı sınırlı tutulmuştur. Katılımcı sporcularımıza Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ali İhsan Kabakçı tarafından katılım belgesi verilmiştir. Katılım sağlayan kulüp ve sporcularımızı tebrik eder, destekleri için Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürümüz ve ekibine teşekkür ederiz.

Ayrıca Erciyes Dağı’na 300. zirvesini gerçekleştiren kulüp başkanımız İsmail Yılmaz’ı tebrik ediyoruz'' ifadeleri kullanıldı. K2 Dağcılık ve Kayak İhtisas Spor Kulübü Başkanı dağcı İsmail Yılmaz ise,''İlk tırmanışımı 1993 yılı Erciyes kule çıkışı ile yapmıştım ve çok korkmuştum, rengim bembeyaz olmuştu'', dedi.(BGC)

Editör: Haber Merkezi