Sümer Sahası'nda gerçekleştirilen sezon açılışına Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolak Bayraktar, Gençlik Spor İl Müdürü Ali ihsan Kabakçı, TFF Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı, MHK üyesi Metin Tokat, Spor AŞ Başkanı İbrahim Somtaş, ASKF Başkanı Mutlu Önal, Saha Komiserleri Derneği Şinasi Acar, İHK Başkanı Ahmet Cengiz Duman ve kurul üyeleri, Eski MHK Üyesi Galip Bitigen, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi eski başkanları, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, davetliler, hakemler ve gözlemciler katıldı.

Sezon açılışında konuşan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı necati Selçuk Şahin, "2021-2022 sezonu Kayseri hakemliği ve Türk hakemliği için hayırlı uğurlu olsun. Açılışımızda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Müsabakaların başladığı bu dönemde başta sağlık bakanlığı olmak üzere sağlık tedbirlerine harfiyen uyulması gerektiğini hatırlatıyorum. Tüm dünyayı etkilediği gibi hakem ve gözlemcileri maddi, manevi olarak derinden etkilemiştir. Futbolun ön plana çıktığı yine futbolun tüm unsurlarının birbirine karşı saygılı olduğu yapılan müsabakalardaki mücadele ve centilmenliğin en üst seviyede olduğu bir sezon olmasını temenni ediyorum.

Biz hakemlere düşen görevde bu müsabakalarda korkmadan, çekinmeden, cesur maç yönetmek. Dernek olarak göreve geldiğimiz günden beri çatışmalardan uzak hareket etmenin birlikte olmanın bir güç olduğuna inandığımızdan dolayı İl Hakem Kurulu, Bölgesel Hakem Kurulu ve Merkez Hakem Kurulu ile ilişkilerimizi en üst seviyede tutuyoruz, tutmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi