TALAS'a bağlı 12 mahallenin katıldığı ve Talas Belediyesi'nin organize ettiği futbol turnuvası Kepez'de yapılan çeyrek finalle devam etti.

Turnuvaya, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost, başkan yardımcıları ve ile çok sayıda futbol sever katıldı. Başkan Mustafa Palancıoğlu, "Kepez'deki seyirciyi gördükten sonra Kayserispor taraftarlarına buradan sesleniyorum. Stadı doldursunlar. Burada zor şartlara rağmen en az 5 bin seyircisi var. Bu çok sevindirici. Dün Çevlik Mahallesi'ndeydik. Talas'ın eski köyleri, inşaat işiyle uğraşıyor. Dolayısıyla yazın yoğun bir şekilde inşaat işiyle meşgulken kışları da birlik ve beraberlik içerisinde burada maç yapıyorlar" dedi.

Kepez'e çok yakında bir stad temeli atılacağını anımsatan Başkan Palancıoğlu, "Buradaki şartlar gelecek sene inşallah daha da iyi olacak. Büyükşehir Belediye eski Başkanımız Mehmet Özhaseki hem Başakpınar'da hem de Kepez'de stad yapılması için talimat vermişti. Başakpınar'ın stadı tamamlandı, yakında açılışı yapılacak. Kepez'in de stadının temelini yakın zamanda atacağız. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik bey de bizi destekliyor. Biz Kepez'i, Başakpınar'ı, Kuruköprü'yü, Cebir'i seviyoruz. İnsanlar çok samimi ve ufak şeylerle mutlu oluyorlar. İnşallah desteğimiz hep devam edecek. Turnuvadaki arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Belediye olarak da bizde arkalarındayız ve destekliyoruz" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz aralık ayında başlayan turnuvanın finali Mart ayının 15'inde yapılacak.
Editör: Haber Merkezi