Hacılar Arama-Kurtarma Havacılık Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) Kayak İl Birinciliği yarışlarında, takım halinde birinci oldu. HADAK Başkanı ve Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, birinci olan sporculara ve ailelerine yemek verdi.

Hacılar Belediyesi düğün salonunda düzenlenen programa Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve eşi Hacer Ekici, Hacılar Belediye Meclis üyesi Yusuf Özkaya, Hadak Yönetim Kurulu üyesi Neşet Somtaş, Hadak Kayak Şube sorumlusu Necdet Çemrek, sporcular ve aileleri katıldı. HADAK Kayak Şube Sorumlusu Necdet Çemrek, Alp disiplini, Kuzey disiplini ve Snowboard branşlarından oluşan kayak yarışlarında 18 madalya ve K2 yarışlarında da 7 madalya alarak Kayseri il birincisi olan sporcularını tebrik etti.


HADAK Yönetim Kurulu Üyesi Neşet Somtaş da amaçlarının Erciyes'in bütün imkanlarından faydalanarak sporcuların başarılarını daha da artırmak olduğunu söyledi. Somtaş, "Madalya alan bütün sporcularımızı kutluyorum. Bu başarı bize yetmiyor. İl birinciliği, Türkiye Şampiyonası ve yurt dışındaki yarışmalarda başarılı olmak zorundayız. Bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Hacılar Belediye Başkanı ve HADAK Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Ekici ise başarının ekip işi olduğunu belirterek, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Ekici, ‘’Yönetim Kurulu, hocalar ve sporcularla birlikte ekip halinde hareket edildiği takdirde başarı kaçınılmaz olur. Sezon öncesi kulübümüzün tüm eksiklerini tamamladık. İnşallah bu başarılar devam ettikçe bizlerin de desteği artarak devam edecektir. İl birinciliği yarışlarında kulüp halinde birinci olan kulübümüzü başta yönetim kurulumuz olmak üzere hocalarımızı ve sporcularımızı ayrı tebrik ediyorum’’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından il birinciliği ve K2 yarışlarında madalya kazanan sporculara madalyaları verildi.


Editör: Haber Merkezi