Mersin Zirve Bisiklet Grubu ile Bozön'den Emirler'e bisiklet turu ve Zirve grubu Alp Dağları’nda 1992 yılında kaybolan ve cesedi Ekim 2018'de bulunan merhum Kayseri Sarızlı dağcı Hasan Tarım adına yapılan Süleyman Aslan rehberliğinde Medetsiz Dağı zirve tırmanışı gerçekleştirdi. Dağcılar merhum dağcı Hasan Tarım’ın resmini de zirvede fotoğraflarla paylaştı.

18-19-20 Haziran Cuma-Cumartesi-Pazar Yönetim Kurulu üyeleri Didem Öztürk ve sporcu Saadet Ünlü Bitlis Nemrut Dağı ve Süphan Dağı tırmanışını , Erkan Demir ve Sibel İlhan ile Osmaniye'den dağcı Şaziye Öğüt, Erkan Süphan Dağı zirve tırmanışını ,Kulüp Başkanı Alirıza Demirde Sülbüs Dağı zirvesinde Babalar Günü mesajı paylaştı.Doğa yürüyüşü grubu ise Süleyman Sarıgül ve Rıdvan Erdoğan rehberliğinde Rahmi Güllü,Hatice Güner artçlığında Güzeloluk-Küçüksorgun yürüyüşünde doğaseverle Babalar Günü'nü bölgede kutladı.

Öte yandan Kayseri K2 Dağcılık ve Kayak İhtisas Spor Kulübü 19-20 Haziran tarihlerinde düzenlediği Niğde Demirkazık Tepesi zirve programı da 6 dağcının katılımı ile tamamlandı.(BGC)

Editör: Haber Merkezi