Kayseri’yi bu yıl Anadolu Yıldızlar Hentbol Ligi’nde temsil edecek olan Yıldızlar Hentbol İl Takımı tur müsabakaları için Ankara'ya gidiyor.

Bu yıl 2001-2002-2003 doğumlu sporcuların katıldığı Hentbol İl Takımı’na birçok farklı okul ve kulüp sporcularından seçilen 14 erkek ve 14 bayan sporcu katıldı.

Özellikle Milli Eğitim İl Müdürlüğü müsabakalarında başarı göstermiş yetenekli sporcuların tespiti sonrası oluşturulan sporcu kadrosu, bir üst tura çıkabilmek için 21-23 Ocak 2015 tarihleri arasında Ankara'da Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu’nda ter dökecek.

Antrenörler Levent Kaya ve Metin Özpeker’in gözetiminde sporcular bir üst tur için mücadele edecek. Geçtiğimiz yıl bir üst tura çıkan ve kıl payı ile Türkiye Finallerini kaçıran Kayseri hentbol takımlarında bu yıl hedef, bir üst tur olacak. İleriki yıllarda hem Kayseri hentbolüne hem de Türk hentbolüne hizmet edecek yetenekli sporcuların belirlenmesi için önem taşıyan bu organizasyonda hedeflerden bir tanesi de milli takımlara sporcu gönderebilmek olacak.

Editör: Haber Merkezi