Hikmet Karaman, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, "84. dakikaya kadar 2-1 önde gittiğimiz maçı kaybetmek üzücü oluyor."dedi. Atılan golleri değerlendiren Karaman, “İyi goller attık. 2-1'de de tam taraftarlar aleyhe döndüğünde taç atışı oldu. Biz biraz taraftarları ateşledik. Birkaç oyuncumuz taraftarlarla iletişime geçti. Attığımız yanlış taç kalemizde gol oldu." şeklinde konuştu.

‘ELİMİZDE TUTTUĞUMUZ BİR OYUNU TESLİM ETTİK’

Öne geçtikten sonra kontrolü ellerinde tutmaları gerektiğini aktaran Karaman, "Maalesef oynadığımız birçok maçta çok oyuncu eksiğiyle yakalandık. Güven ve Oğuzhan hamlesi Beşiktaş'a olumlu yansıdı. 2-1'den 2-2'den maç kaybetmememiz gerekiyor. Mensah gibi önemli oyuncuyu kaybettik. Elimizde tuttuğumuz bir oyunu teslim ettik." şeklinde konuştu.

‘OĞUZHAN OYUNA GİRMEK İSTEMEDİ’

Karaman, sakat oyunculardan dolayı yaşanılan aksaklıklardan bahsederek, "3-4 maçı 5-6 eksikle oynadık. Beşiktaş'ın eksikleri var ama kulübede bekleyen hamle güçleri önemli. Onur da sakatlandı. Ramazan hiç ısınmadan oyuna girdi. Beşiktaş'ta Oğuzhan oyuna girmek istemedi. 'Ben girmeyeyim' dedi. Yan yanayız, orada görüyorum. Güven, oyunu çevirdi” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi