Kayak sporuna gönül vermiş olan yaklaşık 110 sporcu ile kışa kondisyon hazırlığı yaptıklarını belirten Melikgazi Hisarcık Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Hisarcık Mahallesi Muhtarı Nazım Söğüt, “başarı çalışmaktan geçiyor. Spor kulüplerimiz Kayseri’de ki en çok madalya alan ve milli takıma sporcular gönderen takımdır. Bu alanda ki sporcularımızın başarısı tesadüf değildir.

Kış aylarında yapılan pratik eğitimlerin yanı sıra yaz ayları boyunca da Arzu Bayram Eser spor antrenörümüz eşliğinde kondisyon eğitimleri yürütülmektedir. Melikgazi Belediyesi tarafından Hisarcık’lı sporcuların kullanımına tahsis edilen Spor Tesisimizde yürüttüğümüz eğitim çalışmaları ile gençlerimize sporu sevdirmenin yanı sıra kötü alışkanlıklardan da kurtarmanın mutluluğunu yaşamaktayız” diye belirtti.

Spor kulübü yönetim kurulu üyesi Güray Gülentürk’de yaptığı açıklamada “Kayak sporu her ne kadar bireysel bir spor dalı olarak gözükse de ekip çalışması büyük önem taşımaktadır. Genç sporcularımızın yanı sıra yönetim kurulu üyelerimizde bu çalışmalara katılım sağlayarak kulübümüzün başarısına öncülük etmektedirler” diye belirtti.

Editör: Haber Merkezi