Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor çalışmalarını bugün yaptığı çalışmayla sürdürdü. İdman öncesi basın mensuplarına konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Salı günü oynayacağımız Türkiye Kupası maçına odaklandık. Daha sonra da lige döneceğiz ve yine deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacağız. Ligde son oynadığımız Hatayspor maçını da sayarsanız 3 maçlık bir periyoda geldik. Bu periyodu en iyi şekilde atlatmak istiyoruz.

Önemli olan turu geçebilmek. Karşımızda da uluslararası maçlarda deneyimli olan Fenerbahçe var. Bizim oyuncuların da konsantrasyonu üst düzeyde. Hepsi hazır. Ligde 2-0 öndeyken maçı 2-2 bitirmiştik. Sert bir maç olacağına inanıyorum. Türkiye Kupası'nda turu geçmek istiyoruz. Rakibimize de saygı gösteriyoruz. Koronavirüs nedeniyle karantinada olan Gökhan Sazdağı ve Cenk Gönen yarın test olacak. Kalecimiz Lung, Hatayspor maçına çıkarken de hafif gribal enfeksiyon şikayeti vardı. Cenk ile Gökhan grip oldular negatif çıktılar hastalık geçti pozitif çıktılar. Allah’tan kadro genişliğimiz var. Sakatlığı geçen arkadaşlarımız da var. Kısacası kupada tur atlamak istiyoruz" diye konuştu.

'KUPADA FİNALE KADAR GELMEK, HATTA KAZANMAK İSTİYORUZ'

Deneyimli teknik direktör Hikmet Karaman açıklamasının devamında, "Fenerbahçe ligde oynadığı son maçı da kaybettikten sonra Türkiye Kupası onlar için de son derece önemli hale geldi. Bizim için de önemli. Sert bir maç olacağına inanıyorum. Bu zamana kadar Türkiye Kupası ile ilgili fazla laf etmedik. Kupayı istiyorsan rakip kim olursa olsun turu geçmek zorundasın. Biz de kupada finale kadar gelmek, hatta kazanmak istiyoruz. Bunun için de rakipleri yenmek gerekiyor" açıklamasında bulundu.

Isınma hareketleriyle başlayan idman pas ve şut çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen idman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Editör: Haber Merkezi