Ali Dağ’ında KAYMEK tarafından düzenlenen etkinliğe, Başkan Büyükkılıç ve eşi Necmiye Büyükkılıç’ın yanı sıra İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Oğuzhan Postallı ile KAYMEK A.Ş. eğitmenleri ve öğrencileri katıldı. Yürüyüş sonrası konuşma yapan Büyükkılıç, etkinliği gerçekleştiren KAYMEK A.Ş.’ye teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı, “Demek ki birliğimiz, beraberliğimiz bir bereket oluyor, birlikte güçlü oluyor bir anlam ifade ediyoruz. O açıdan inşallah bu anlayışımızı sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum. Eğitimi ile spor yönüyle, kültürel yönüyle; aile sevgisiyle, bayrak sevgisiyle, devlet millet sevgisiyle KAYMEK eğitiminden geçtiğini, KAYMEK’in kültürünü aldığını Kayseri Büyükşehir Belediyemizle iç içe olduğunu görmek duymak hepimizi güçlendiriyor. Bizler sizler için varız. Allah’a şükürler olsun sizin birliğiniz, beraberliğiniz bu ülke için bu şehir için bir bereket. Biriz, beraberiz, hep beraber Kayseri’yiz. Biriz, beraberiz, hep beraber Türkiye’yiz. İnsanlığın inşallah müjdecisiyiz. Sizlerin her birinize teşekkür ediyor, gözlerinden öpüyorum”
KUPAYI ALIP DÖNECEĞİZ’
Yukatel Kayserispor’un, Sivasspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası final maçını hatırlatan Büyükkılıç,” Dualarınızla, oyuncularımızın gayreti ile hocamızın stratejik yaklaşımıyla, Berna başkanımızın takımımıza sahip çıkma duygusuyla Kayseri tek yürek olacak. Türkiye’nin her yerindeki hem hemşerilerimizle hem dostlarımızla hep beraber kupayı Kayseri’ye getireceğiz inşallah. Bekle İstanbul geliyoruz. Allah’ın izniyle kupayı alıp döneceğiz” ifadelerini kullandı.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 19 Mayıs Perşembe günü Cumhuriyet Meydanı’nda yürüyüş gerçekleştireceklerini de aktaran Büyükkılıç, günün akşamına konser verileceğini belirtti.
Yürüyüşün ardından Başkan Büyükkılıç, eşiyle birlikte müzik eşliğinde halay çeken gençlere eşlik ederek eğlencelerine dahil oldu.
Editör: Haber Merkezi