SÜPER Lig'den PTT 1'inci Ligi'ne düşen Kayseri Erciyesspor'un teknik kadrosu, Kayserili çalıştırıcılara emanet edildi.

Teknik direktör Alaattin Demirözü yönetimlindeki teknik kadronun yanı sıra A takımına, alt yapıdan umut veren yıldız adayı 10 Kayserili oyuncu da alındı. Teknik direktör Demirözü ''Yönetim bize güvendi ve takımı teslim etti. Kayserili sporseverlerde bmize güvensin'' dedi.

Alaattin Demirözü, antrenörler Zekeria Altıparmak,Mustafa Şimşek Özkeş,Sinan Erdoğan, Ferhat Kurnaz,Mustafa Tuna Kaya, yarın saat 22.00'de oynayacakları Boluspor maçına hazırlandıklarını, 6 oyuncunun daha kadroya bu maç sonrası katılacağını, John Boye'nin durumunun belli olmadığını söyledi. Kulüp Hürriyet Yeniköy tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Alaattin Demirözü, şunları söyledi:

"Zor bir görev devraldık. Buraya Kayserili hocalar olarak zoru başarmaya geldik. Sorunların çözümü için zamana ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Bana ve ekibime yönetim güvendi. Kayseri halkının da güvenmesini istiyoruz. Şu anda var gücümüzle yarın oynayacağımız Boluspor maçına hazırlanıyoruz. Erciyesspor'un yaşadığı olumsuzluklar gelir, geçer. Kamuoyu bugüne dek hep Kayserili oyuncuları ve Kayserili teknik adamları arzuladı. İşte biz göreve Kayserililer olarak geldik. Bu takım kentin takımı, antrenörleri de , oyuncuları da öyle. Herkesten koşulsuz destek istiyoruz."

"MAÇ 24.00'DE BİTECEK"

Alaattin Demirözü, yarın oynayacakları Boluspor maçının saat 22.00'ye konulmasına da bir anlam veremediklerini belirtti, "Hava sıcaklığı yüzünden maçların geç başlamasına tamam ama saat 22.00'deki maç 24.00'de bitecek. Taraftarımız o saatten sonra evine nasıl gidecek? Karşılaşma en azından 20.30 veya 21.00'e alınabilirdi'' diye tepkisini ortaya koydu

Öte yandan, mavi siyahlı ekibin transfer ettiği Samsunsporlu Mücahit, Batmansporlu Fırat, Denizlisporlu Erçağ, Almanya'nın Fürt takımından Aykut Civelek, Karagümrüklü Selim ve Güney Afrika milli takımından Wesley'in önümüzdeki haftadan itibaren kadroya katılacakları ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi