MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, onursal başkanı olduğu Kayseri Erciyesspor'a Boluspor maçı öncesinde moral ziyaretinde bulundu.

PTT 1'inci Ligi ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'u ziyaret eden Büyükkılıç, takımın son durumu hakkında teknik direktör Alaattin Demirözü'nden bilgi aldı. Takımın antrenmanını da izleyen Büyükkılıç, daha sonra futbolcularla bir süre sohbet etti. Kayseri Erciyesspor'un her zaman centilmenliği ile kamuoyunda yer bulduğunu belirten Büyükkılıç, "Öncelikle yeni teknik direktörümüz Alaattin Demirözü ve ekibine hayırlı olsun diyorum. Hocamız, her zaman takdir ettiğimiz şehrimizin, bu konuda yetiştirdiği en değerli teknik adamlardan birisidir. Kendisine ve ekibine, bu uzun maratonda başarılar diliyorum. 2015-2016 sezonunda inanıyorum ki, Kayseri Erciyessporumuz zirveye oynayan bir takım olacak ve sezon sonunda yeniden Süper Lig'de kendine yer bulacaktır" diye konuştu.

Teknik direktör Alaattin Demirözü de Boluspor maçı öncesinde yapılan ziyarete sevindiklerini, taraftarlarının da desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi