Geçmiş yıllarda Melikgazi Belediye,Atlas Eğitim Rainbow SK. gibi süper lig ve Türkiye 1.Liginde yıllarca Kayseri'yi temsil eden tecrübeli pivot Ömer Kendir bu sezon yine Kayseri hentbolüne hizmet etmek için Kvk Hentbol Takımı transfer oldu.

Kulüp Başkanı Harun Şahin yaptığı açıklama da Kayseri'ye yeni bir lig takımı kazandırmak çabasında olduklarını vurgulayarak sözlerine şu şekilde devam etti: " Antrenörümüz Levent Kaya Hocamızla haftalardır ciddi bir çalışma içindeyiz,alt yapıda yeterince sporcumuz var hocamız sürekli yetiştirmekte ve hentbol camiasına kazandırmakta,hocamızın isteği üzerine geçmiş yıllarda hocamın takımında da forma giyen Ömer Kendiri takımımıza kazndırdık,Kahramanmaraşta yapılacak yükselme maçlarında pivot mevkiden çok fazla fayda göreceğimize inanıyorum tek istediğimiz kaliteli sporcularımızla şehirimize bir lig takımı daha kazandırmak." dedi.

Antrenör Levent Kaya," Ömer Kendir Kayseri'de yetişmiş ve yıllardır bu şehre hentbol branşında hizmet etmiş ve antrenörlüğüm süresince yıllarca takımımda mücadele etmiş kaliteli bir sporcu takımımız da olmasına inandığım ve Kulübümüze tavsiye ettiğim bir sporcu ve bu sezon bizle oynayacağından dolayı çok memnunum." dedi.

Transfer Ömer Kendir ise: " Levent Hocamla yıllarca hentbol oynadık, hocamın en önemli özelliği Kayseri'li sporcuları bir takım da oynatmak ve yetişen gençlere lig düzeyinde imkan vermesi,son 7-8 yıldır Kayseri'nin çocukları levent Hocamın çalışmaları sayesinde liglerde oynadı ve hocamla bu yıl Kvk da hentbol oynayarak gençlere liglerde fırsat bulmalarını sağlamak için burdayım." dedi. 
Editör: Haber Merkezi