1500 metrede mücadele eden TOHM sporcularından Bahri Doğru, 3.57’lik derecesiyle Türkiye Şampiyonu oldu ve Milli Takım kadrosuna girmeyi başardı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada: “Bir diğer TOHM sporcumuz Halil Sade ise 5000 metre yarışında 14.48’lik derecesiyle Türkiye ikincisi olarak Milli Takım’a seçildi. Yüksek atlamada yarışan Atilla Göktuğ Taşdelen 2.02’lik derece ile Türkiye ikincisi olarak Milli Takım'a seçildi.

Burak Ağca 3000 metre engelli koşuda üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Yarışmanın son gününde yapılan 3000 metre yarışında sporcumuz Halil Sade üçüncü oldu. Sporcularımız elde ettiği bu sonuçlar ile 12-13 Haziran 2021 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan Balkan Gençler Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecekler” ifadeleri kullanıldı.

Kayseri İl Gençlik ve Spor Müdürü Ali İhsan Kabakcı; U20 Gençler Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışları’nda 1 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak Kayseri’ye dönen sporcuları ile antrenörleri Kemal Koyuncu, Cemal Koşmaz ve Serdar Sırma Aydoğan’ı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.(BGC)

Editör: Haber Merkezi