Kadir Has Stadyumu çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı, kendisini dinleyen taraftara , " Kulübe transfer yasağı geldi, yasağı açtırın o zaman de iyi futbolcular alalım biz de" dedi. Çamlı konuşmasının devamında, "Uğraştığımız çok şey var. Transfer yasağı da bunardan biri. Bakacağız arkadaşlar, biz bunun derdindeyiz. Yasak geçmiş dönemlerden geldi. Seyirci müsterih olsun. Bu takım başarılı olacak. Biz sadece seyirciden pozitif olmalarını istiyoruz. Seyirci sadece sabırlı olsun. Şimdi seyredeceğiniz bir Kayserisporunuz olmayacaktı. Bundan sonra her şey daha iyi olacak. Daha iyi olması için çaba sarf ediyoruz. Taraftarlarımız da lütfen takımımıza destek olmaya çalışsın. Takımın durumu ve transfer yasağı hakkında daha sonra açıklama yaparız. Bu takım başarılı olacak, emin olun" ifadesini kullandı.

"MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ"

Asbaşkan Ali Çamlı açıklamasının devamında, "Ortada bir maçtı. Alınan her puan çok kıymetli. Bugün de Kayserispor 1 puan aldı. Bundan sonraki maçlarda nasıl galip gelebiliriz, nasıl daha iyi yapabiliriz teknik heyet, sporcular, bunun çabasında olacaklar. Üzüntümü dile getirmek istiyorum. Tribünlerden 'Hikmet istifa' deniyor, neyin istifası arkadaşlar. Hikmet hocayı gönderelim, kimi getireceksiniz? Daha iyisiniz mi bulacaksınız? Çok ayıp ediyorlar. Kayserispor kesinlikle başarılı olacak, takım başarılı olacak. 'Hoca istifa' sözleri ile hoca göndermeyiz arkadaşlar. Ne zaman hocanın başarısız olduğunu görürsek hocayı da o zaman göndeririz. Öne geçtiğimiz maçlarda 17 puan kaybetmişiz, doğru söylüyorsunuz" açıklamasında bulundu.

"ELİMİZDE OLANIN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı açıklamasını şöyle tamamladı, "Elimizde olanın en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Biz kaybetmeyi ister miyiz? İnin yönetin o zaman bu takımı. Takımın ekonomik durumu ortada, nereden geldiği belli. Biraz elinizi vicdanınıza koyun. Her şeyini yok etmiş bir başkan gecesini gündüzüne katan ben, yönetim. Daha ne yapacağız biz. Gönderelim Hikmet hocayı kimi getireceksiniz daha iyisini mi bulacaksınız? Artık bu kadarı fazla. Bugün burada Kayserispor'u izliyorsanız bunu Berna Gözbaşı'na borçlusunuz. Takım yenilmiyor berabere kalıyor yuhalanıyoruz, galip geliyoruz başka bir şey ne yapalım ne istiyorsunuz onu söyleyin? Oynadığınız takım geçen hafta Fenerbahçe'yi yenmiş sahasında. Sanki sıradan amatörden gelmiş bir takımla oynuyorsunuz. Galatasaray'ın puanı 23-24 neyse... Senin puanın 20. Ne oldu ki yani kıyamet mi koptu? Bu takım başarılı olacak, destek olun diyoruz. Ancak motivasyon bozmaya gel. Kayserispor için gecesini gündüzüne katıp 'nasıl başarılı olabilir' diyen bir teknik adam, her şeyini veren bir yönetim var."dedi.

Editör: Haber Merkezi