Kayserispor ligin 30’uncu haftasında kendi sahasında Galatasaray’a mağlup olmuş, çıkış maçı olarak Fatih Karagümrük’e hazırlanmıştı. Ligin 31. Haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşan Kayserispor, adeta hatalarının kurbanı oldu. Özellikle ikinci ve üçüncü bölgede yapılan pas hataları pahalıya mal oldu. Maçın ilk yarısında Avramovski, Pedro, Lennon, Aziz ve Ramazan’ın basit hataları saç baş yoldurdu. Her iki kanatın çalışmadığı Kayserispor ikinci yarıya daha derli toplu başladı.

Uzun süre Fatih Karagümrük’ü sahasından çıkarmayan Kayserispor yine bir pas hatası ile kalesinde ikinci golü yedi. İkinci golden sonrada Kayserispor maçı bırakmadı. Özellikle Pedro’nun ilk yarıda ve ikinci yarıda yüzde yüzlük pozisyondan yaralanamadı. Dakika 72 ve 88’de İlhan Parlak’ın kaçırdığı goller saç baş yoldurdu.

Fatih Karagümrük’ten daha iyi bir performans gösteren Kayserispor, iki basit hatadan gol yiyerek eli boş döndü. Kayserispor Süper Ligin 32’inci haftasında kendi sahasında Göztepe ile karşılaşacak.

İşte maçın kadroları;

KARAGÜMRÜK: Viviano, Hedenstad, Roco, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Bertolacci, Castro, Jimmy, Borini, Salibur.

KAYSERİSPOR: Doğan, Ramazan, Kolovetsios, Sapunaru, Behich, Attamah, Muhar, Avramovski, Lennon, Henrique, İlhan Parlak.

Editör: Haber Merkezi