KAYSERİSPOR Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, futbolcuların mücadelesinden memnun olduğunu ve Mersin İdmanyurdu maçıyla galibiyet perdesini açmak istediklerini söyledi.

Kayserispor'un Kadir Has Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular düz koşu ile başladı. Kondisyon çalışmaları şeklinde devam eden antrenmanda, oyuncuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi.

Antrenmandan sonra açıklamalarda bulunan Tolunay Kafkas, olumlu veya olumsuz genel değerlendirme yapmanın ise, henüz erken olduğunu söyledi.

Kafkas, şöyle konuştu:
"Maçın deplasmanda olması ayrı bir zorluk katıyor ancak kimin ne sonuç alacağını kestirmek zor. Her iki taraf için de zor bir maç olacak. Umarım biz istediğimiz puanı alır ve Kayseri'ye döneriz. Oyuncularımın vermiş olduğu mücadeleden memnunum. Son oynadığımız maç biraz şanssız geçti. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Ligin henüz başı ve çok erken. Ligin 11-12'nci haftasını görüp, ondan sonra değerlendirmek daha doğru olur. Büyük ihtimalle takviye yapacağız. Onun çalışmaları devam ediyor. Biz güçlü bir camiayız. Bunun altından kalkabilecek potansiyele sahip Kayseri. Kimsenin endişe etmesine gerek yok. İleriki günlerde daha iyi olacağız."

Editör: Haber Merkezi