KAYSERİSPOR, Hollanda'nın 2'nci Lig takımlarından Go Ahead Eagles takımında forma giyen orta saha oyuncusu Deniz Türüç'ü 3 yıllığına kadrosuna kattı.

Kulübün Karpuzatan'daki tesislerinde düzenlenen törenle kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan 22 yaşındaki Deniz, Kayserispor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Deniz Türüç, "Kayserispor'a gelmemde büyük emeği bulunan Kulüp Başkanımız Recep Mamur ve hocamız Tolunay Kafkas'a çok teşekkür ediyorum.

Transfer sezonunda pek çok kulüpten teklif geldi ama Kayserispor çok iyi bir teklif yaptı ve ben de baştan beri Kayserispor'a gelmek istiyordum, istediğim gerçek oldu. İnşallah takımıma faydalı olacağım" dedi.

Kayserispor basın sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, transfer çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Oktaköylüoğlu, "Transfer sezonunda birçok kulübün peşinde olduğu Deniz'i transfer ettikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Deniz, transfer döneminin başından beri gerçekten iyi bir duruş sergiledi ve birçok kulüpten teklif almasına rağmen, Kayserispor'u tercih etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu transfer, Deniz'e ve kulübümüze hayırlı olsun" dedi.

Kayserispor, kısa bir süre önce Kardemir Karabükspor'dan Sow, Mabiala ve kaleci Abdulaziz Demircan ile Portekiz Premier Lig ekibi Benfica'dan Brezilyalı Vanderley ve Diego Lopes'i transfer etmişti. Bu arada sarı kırmızılı kulübün, PTT 1'inci Lig'e düşen Kayseri Erciyesspor'un Ganalı oyuncusu Jhon Boye ile de görüştüğü öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi