Kayserispor Süper Ligin 8’inci haftasında ligin güçlü ekibi Trabzonspor’u konuk etti. Kayserispor sahaya; Lung, Koolovetsıos, Cardoso, Fernandes, Kemen, Uğur Demirok, Emrah Başsan, Lıonel Carole, İbrahim Akdağ, Thıma Mame Baba, Onur Bulut.

Trabzonspor ise sahaya; Uğurcan, Sıopıs, Nwakaeme, Bakasetas, Cornrlıus, Hamsık, İsmail Köybaşı, Gervaıs Yao, Edgar, Peres, Ahmet Can Kaplan.

İLK YARIDAN DAKİKALAR;

2 dakika Trabzonspor Hamsık’ın pasıyla sol kanatta Nwakaeme ile tehlikeli bir atak geliştirdi. Ceza sahasına rahat giren Nwakaeme’nin vuruşu auta çıktı.

Dakika 3, sağ kanattan gelen Trabzon’da Bakasetas’ın ceza sahası dışında sert vuruşunda top az farkla auta çıktı.

Dakika 7, Sol kanattan Kayserispor Fernandes ve Cardoso pas trafiği tehlikeli atağa dönüştü. Ceza sahası içinde topla buluşan Cardoso’ya Edgar son an da engelledi.

Dakika 8, Trabzonspor’da Cornelıus’un defans arkasına sızarak kaleci Lung ile karşı karşıya kaldı. Cornelıus’un vuruşunu Lung ayakları ile kurtardı.

Dakika 12’de Trabzonspor’da Bakasetas’ın ceza sahasından sert vuruşunda top ağlarla buluştu. 0-1

Dakika 19 Kouassı’ın sol kanatta ceza sahasına çevirdiği topla kale önünde vuruşunda top auta çıktı.

Dakika 34 Trabzonspor’da Nwakaeme ceza sahasında topla buluştu. Lung’la karşı karşıya kalan Nwakaeme, vuruşunda top auta çıktı.

Dakika 36, Trabzon hızlı atakla topu Nwakaeme ile buluşturdu. Defansın arkasına sızan Cornelıus kale Lung ile karşı karşıya kaldı. Kouassı’ın sert vuruşunda top direkten döndü.

Dakika 41, Kayserispor Sol kanattan Onur Bulut ile geldi. Onur’un ceza sahasına pasına uçarak kafa vuran Emrah Başsan topu ağlarla buluşturdu. 1-1

Dakika 43 Hamsık ceza sahasının dışında sert vuruşunu Lung köşeden son anda çelmeyi başardı. Top Nwakaeme’nin önünde kaldı. Nwakaeme’nin sert vuruşu direkten taca gitti.

Dakika 44 Kayserispor’dan sağ kanttan tehlikeli geldi. Topu alan Emrah Başsan’ın sert vuruşu az farkla auta çıktı. Bu pozisyonla birlikte maçın ilk yarısı tamamlandı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR;

Dakika 59 ceza sahasının içinde topa elle dokunan Uğur Demirok’un pozisyonuna VAR devreye girdi. Oyunu durduran ve VAR’a giden Tugay Kaan Numanoğlu penaltıyı verdi. Topun başına geçen Bakasetas topu ağlarla buluşturdu. 1-2

Dakika 62 Abdulkadir Ömür ile hızlı atak yapan Trabzonspor, ceza sahasında topla buluşan Cornelıus sert vuruşu kaleci Lung’ta kaldı.

Dakika 63 Kayserispor Emrah Başsan’la Trabzon defansını zorladı. Ceza sahası önünde Emrah’a faul yapıldı. Topun başına geçen Emrah’ın vuruşu az farkla top auta gitti.

Dakika 70 Orta saha yaşanan sakatlık sonrasında hakem topu yere bıraktı ve maçı başlattı. Top Hamsık’in önünde kaldı. Hamsık’in orta sahadan vuruşun top ağlarla buluştu. Ama hakem orta hakem Kaan Numanoğlu, kale vuruşu ile oyunun başlamasını istedi ve golü iptal etti.

Dakika 77 Abdulkadir ile hızlı atak ile gelen Trabzonspor’da ceza sahasında Jorge Lung’la karşı karşıya kaldı. Jorge’nin vuruşunu Lung son anda kurtardı.

Dakika 84 sağ kanttan Emrah Başsan’ın ortasına Mane’nin sert vuruşu defanstan kornere gitti. Bu pozisyonla maç 1-2 bitti, ve Kayserispor kritik bir puan kaybı yaşadı.

Editör: Haber Merkezi