KAYSERİSPOR hazırlık karşılaşmasında Azerbaycan liginin önemli ekiplerinden Hazar Lenkeran ile 1-1 berabere kaldı. Sarı kırmızılı takımın Brezilyalı yeni transferlerinin yer almadığı özel maçta U21 takımından A takımına alınan gençler ile Şekerspor'dan denemeye çağrılan Serkan Güçlü göze battı.

Sarı kırmızılı kulübün Karpuzatan Kadir Has Tesislerinin antrenman sahasında oynadığı maçı çok sayıda Kayserili futbolsever izledi. 17'nci dakikada Khazar Lankaran'ın golü geldi. Vugal Nadirov'un attığı gole, Kayserispor 60'ncı dakikada Samed Ali Kaya ile karşılık verdi. Maç bu gollerle sona ererken, ilk yarıda Kayserispor'un yeni transferleri Mabıala, ikinci yarısında ise Samba Sow ile kaleci Abdülaziz forma giydi. Özel maçta tecrübeli file bekçisi Hakan Arıkan ile Portekiz'in Benfica takımından transfer edilen ve sağlık kontrolünden geçen orta saha oyuncusu Diago Lopes ile Vanderley Dias Marinho ise karşılaşmayı yedek kulübesinden izledi.

Sarı kırmızılı takımın kadro noksanlığı nedeniyle U21 takımından A kadrosuna aktardığı Sedat Burak Altay, Recep Daylak, Erdem Onur Beytaş, Benhur Keser, Engin Pilavcı, Hakan Havur, Günaüy Fırat, Mehmet Kahveci, Samet Ali Kaya ve Mert Özyıldırım, ikinci yarıda girdikleri oyunda göz doldurdu.

Hazar Lenkeran maçı sonrası Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, "Benim için ilk yarıda sahaya sürdüğüm onbirin durumu daha önemliydi. Çalışmalara birkaç hafta önce başladık. Lige kadar hazır duruma gelmeye çalışacağız. Brezilyalı 2 oyuncu kadromuza katıldı. Birkaç transfer daha yapıp, çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve lige tutunmaya çalışacağız" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi