Kayserispor, yeni sezonu teknik direktörsüz olarak kadrosunda kalan 12 futbolcusuyla açarken sarı kırmızılı takımın ilk antrenmanını çok sayıda taraftarı izledi.
Sarı kırmızılı takım, 2015-16 sezonunun ilk çalışması için Karpuzatan Kadir Has Tesislerinde bir araya geldi. Sezon açılışına uçağı rötar yaptığı için Ömer Bayram katılamadı. Antrenmanı alt yapı alt yapı antrenörü Hakan Ertürk yönetti. Kaptan Abdullah Durak, İbrahim Dağaşan, Diego Biseswar, Barış Özbek, Kayacan Erdoğan, Turgut Doğan Şahin, Cüneyt Köz, Sinan Bakış, Cem Can, Marko Simiç, Srdan Mijaloviç ve Samet Ali Kaya, tesislerde yaklaşık 1 saat süren bir çalışma yaptı.

Antrenör Hakan Ertürk, çalışmanın bitiminde, "Kayserispor büyük kulüptür. En kısa sürede toparlanacak ve yeni teknik direktörü ile birlikte gerekli transferleri yapacak. Kamp konusunda da kararı, yeni teknik kadro verecek. Biz, şu anda kadrodaki futbolcuları lige hazırlıyoruz" dedi.
Kayserispor’un sezon başındaki ilk antrenmanını genel müdür Ali Üstünel, yönetici Yücel Şahin, Rifat Pehlivan, Ali Çetin, Oğuz Ortaköylüoğlu, Ahmet Yıldız, Mustafa Demir, Paşa Karaca ve Serdar Maraşlı'da izledi.


Editör: Haber Merkezi