Kayserispor Süper Ligin 15. Haftasında Antalyaspor’u konuk etti. İlk yarım saatte muhteşem bir oyun sergileyen Kayserispor Thıam ile 2-0 öne geçti.

İLK YARIDAN DAKİKALAR;

4’üncü Dakika, Antalyasppor gole çok yaklaştı. Amilton sağ kanattan ortaladı, kale önünde sol çaprazda Güray sol ayağının üstüyle vuruşunu yaptı fakat top üstten auta çıktı.

10’uncu dakika, Savunmada Hosseini'den gelen uzun topu ceza sahası içinde sırtı dönük bir şekilde göğsüyle kontrol eden Thiam, kaleye yünüzü dönerek ve kayarak, sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, topu sol üst köşeden ağlarla buluşturdu: 1-0.

16’ıncı dakika, 'VAR' uyarısının ardından ceza sahası içinde yaşanan pozisyonu kenara gelip monitörden izleyen hakem Halil Umut Meler, Poli'nin topa eliyle müdahale ettiğini tespit etti ve penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Thiam, sağ ayağının içiyle vuruşunu yaptı ve topu sağ köşeye yakın bir noktadan ağlarla buluşturdu: 2-0.

33’üncü dakika, Gavranovic, kendisine faul yapıldığını düşündüğü için hakeme itirazda bulundu ve bu sebeple ikinci sarı kartı görüp, kırmızı kart ile oyunda atıldı. İlk yarı Kayserispor’un 2-0 galibiyetle sonuçlandı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR;

56’ıncı dakika, Bünyamin sağ kanattan ortaladı, ceza sahası içinde Mukairu kafayı vurdu, yere çarpan top üstten auta gitti. Bu arada Mukairu için ofsayt bayrağı kaldırıldı.

57’inci dakika, Kolovetsios, orta alanda Fredy'e yaptığı faul sonucunda ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kart ile oyundan atıldı. Kayserispor sahada 9 kişi kaldı. 9 kişi kalan Kayserispor’a tek kale top oynayan Antalyaspor gol pozisyonu bulamadı. Canla başla direnen Kayserispor maçı 2-0 kazanmasını bildi.

Editör: Haber Merkezi