Süper Lig'in yeni takımı Kayserispor'un futbolcuları Ömer Bayram ve İbrahim Dağaşan, takımın şekillenmeye başladığını belirterek, "Biz kendi kapasitemizi biliyoruz, Süper Lig'de neler yapabileceğimizi biliyoruz. İnşallah Kayserispor'u en güzel yerlere getireceğiz" dedi.

Kayserispor yönetiminin takımın başına teknik direktör Tolunay Kafkas’ı getirmesinin ardından, futbolcu transferinde de hareketli günler yaşayan sarı kırmızılı takımda Ömer Bayram, "Geçen sezon çok güzel bir hava yakaladık ve şampiyon olduk. Herkeste bu pozitif enerji hala var. Yeni sezona sonuçta PTT 1'inci Lig’in şampiyonu olarak gireceğiz. Biz kendi kapasitemizi biliyoruz, Süper Lig’de neler yapabileceğimizi biliyoruz. İnşallah Kayserispor’u en güzel yerlere getireceğiz" diye konuştu.

Takımda kalan ve Süper Lig’de de başarılı olmak için ter dökeceklerini söyleyen İbrahim Dağaşan da, "Saha dışındaki olaylar bizi ilgilendiriyor ama biz saha içindeki oyunumuza bakarız. Antrenmanlara başladık. Çok şükür her şey yolunda. İnşallah çok daha güzel olacak.

Editör: Haber Merkezi