Süper Lig 37’nci haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u konuk edecek olan Yukatel Kayserispor bu maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular kondisyon ve pas çalışması yaptı. Kaleci Lung takımdan ayrı düz koşu yaptı.

UĞUR DEMİROK: 14 YIL SONRA BİR KUPA DAHA KOYMAK İSTİYORUZ

Sarı kırmızlı takımın kaptanlarından Uğur Demirok Türkiye Kupası sürecini değerlendirdi. 2007 – 2008 sezonunda kazanılan kupanın kulübün tesis girişinde sergilendiğini anımsatan Demirok, “Onun yanına 14 yıl sonra bir kupa daha koymak istiyoruz. Kayserispor Camiası ve taraftarı bu kupayı çok hak etti. Çok zorlu bir periyottan geçtik. Bunun bilincindeyiz. Finalin de bilincindeyiz. İnşallah kupa bize nasip olur. Sivasspor da Anadolu’nun bir takımı Güzel bir eşleşme olduğunu düşünüyorum. Güzel bir maç olacaktır. Kupayı bu şehre getirmek istiyoruz” dedi.

“İKİ KULÜBÜN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA ANADOLU’DA OYNANMASI GÜZEL OLUR”

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nin oynanacağı stadyumun değişmesinin gündeme gelmesinin sorulması üzerine Uğur Demirok şu yanıtı verdi; “İki kulübün isteği doğrultusunda Anadolu’da oynanması güzel olur. İki şehre de yakın olan bir yere taraftarlar da kolay ulaşım sağlar. Kulübümüzün bu yönde bir başvurusu olacaktır. Bunu da yetkililer değerlendirir diye düşünüyorum.”DEDİ.

MAME THİAM: KUPAYI KAZANMAK İSTİYORUZ

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserisporlu futbolcu Mame Thiam, “Bizim için zorlu bir yolculuktu. Bu süreçte önemli maçlar oynadık. Finale adımızı yazdırdık. Henüz bir şey bitmiş değil. Hedefimize ulaştık diyemeyiz. Biz bu kupayı kazanmak istiyoruz. Bu bir derbi maçı. Sivasspor çok iyi bir rakip. Kendileri ile ligde de oynadık tanıyoruz. Nasıl bir takım olduklarını biliyoruz. Finalde de başarılı olup kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

MUSTAFA PEKTEMEK: İNŞALLAH İKİNCİ KEZ KUPAYI KAYSERİ’YE GETİRİRİZ

Mustafa Pektemek ise konuşmasında, “Kupa serüvenine sonuna kadar geldik. Sadece 1 maç kaldı. İnşallah ikinci kez çıktığımız finalde ikinci kez kupayı Kayseri’ye getiririz. Bunun için son maçta olduğu gibi elimizden geleni yapacağız. Sivasspor da kupayı bizim kadar isteyecektir. Biz elimizden geleni yapacağız. Kendimize güveniyoruz. İnşallah son aşamayı da geçip kupayı buraya getiririz ve bu sevinci beraber yaşarız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi