Kayserispor Kulübü Başkanı Hilmi Derinel, taraftarından en az 20 binini stada çekmek istediklerini söyledi, "Sezonluk 50 TL olan kombine biletlerden alanlar, 3 TL'ye maç izleyecek" dedi.

YÖNETİMDEN VALİYE ZİYARET

Başkan Hilmi Derinel, yönetim kurulu üyesiyle birlikte Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti. Yönetim olarak yapacak çok işleri olduğunu, işlerinde başarılı olmuş kişilerden oluşan yönetim kurulunun gayretle, gece yaralarına kadar süren toplantılarla Kayserisor'u layık olduğu yere getireceklerini belirten Başkan Hilmi Derinel, şöyle dedi:

"STADI DOLDURMAK İSTİYORUZ"

"Yönetim kurulumuzun gayretine taraftarımızın da katılmasi için bu sezon kombine bilet fiyatını 17 maç için 50 TL'den başlattık. Taraftarımız stadı doldursun diye böyle bir fedakarlıkta bulunduk. Yani maç başı 3 TL gibi bir ücretle taraftarımız yanımızda olsun istedik. Passolig uygulamasına karşın, taraftarımız internet dışında da rahatlıkla bilet alabilsin diye kent merkezinde bir çok yerde satış noktaları oluşturduk. Localarımızın da 17'si satıldı. Hedefimiz en az 20 bin kombine bilet satışı.''

Vali Orhan Düzgün'de sarı kırmızılı külübün PTT 1'inci Ligden kadrosunu bozmadan yeniden Süper Lig'e dönüşünü haftalar önce gerçekleştirdiğine dikkati çekti. Vali Düzgün, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kayseri gibi ticaret ve sanayide marka olmuş bir kentin elbetteki süper ligde takımı olmalıdır. Suat Altın inşaat Kayseri Erciyesspor'un küme düşmesine üzüldük ama Kayserispor'un yeniden Süper Lig'e dönüşüne çok sevindik. Trabzonspor biliyorsunuz spor sayesinde adını duyurmuş kerntlerimizden birisidir. Kayserispor inşallah yeni sezonda küme düşme sıkıntısı yaşamadan daha yükseklerde yer alır.''

Kayserispor Kulübü'nün kombine biletleri, batı-doğu, kuzey ve güney ile loca olmak üzere 5 ayrı kategoride sezonluk 50, 100, 200, 300, 400 ve 750 TL'den oluşan fiyatlarla satışa sunuldu.

Editör: Haber Merkezi