Ptt 1.ligin ikinci haftasında Kayserispor kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırladı. karşılaşma 0-0 berabere bitti.
Kadir Has Şehir Stadyumunda oynanan karşılmayı, Serkan Çınar, Recep Yıldırım ve Mehmet Kapluhan hakem üçlüsü yönetti.
Kayserispor karşılaşmaya Hakan Arıkan, Serkan Kurtuluş),Simic, Fonseca , Ömer Bayram, İbrahim Dağaşan, Abdullah,Yener, Turgut Doğan Şahin, Nobre ve Bobo onbiri ile başlarken, Gaziantep Belediyespor ise, İlker, Erkam, Çağdaş,Deumi, Ufuk, Ben Yahya, Sertan, Mehmet Nas , Muhammed Demirci, Köksal Yedek ve Ameobi onbiri ile başladı.
Karşılaşmada şu oyuncular sarı kart gördü: Ömer Bayram, İbrahim Dağaşan, Simic, Fonseca ve Abdullah Kayserispor, Ameobi, Mehmet Nas, Çağdaş, Ben Yahya, Sertan, 69 Deumi, Rahman Hacıyev ve Josef Gaziantep Büyükşehir Belediyespor.
Maç boyunca 13 sarı kartın çıktığı karşılaşmada ev sahibi Kayserispor, gol üstüne gol kaçırdığı karşılaşmada konuk Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la yenişemedi: 0-0.
1'inci dakikada Ömer Bayram'ın yaptığı ortada topu filelere gönderen Turğut Doğan Şahin'in golünü orta hakem Serkan Çınar ofsayt gerekçesiyle geçersiz saydı.
14'üncü dakikada Yener Arıca'nın kullandığı serbest atışta Nobre'nin kafa vuruşu yandan az farkla avuta çıktı.
42'nci dakikada Mehmet Nas'ın cezalanı dışından şutu Kayserispor kalesinin uzak noktasından avutu boyladı. İlk yarı golsüz sona erdi.
İKİNCİ YARI
47'nci dakikada Turgut Doğan Şahin, konuk cezaalanına girdi. Topu ayağında uzun süre tuttuktan sonra attığı cılız şutu kaleci İlker, kolayca yakaladı.
59'uncu dakikada Ufuk'un çaprazdan Kayserispor cezalanındaki şutunu kaleci Hakan Arıkan kolayca yakaladı. Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısının bu dakikalarından itibaren Kayserispor'un çok adamla yaptığı ataklar gol getirmedi ve karşılaşma başladığı gibi sona erdi: 0-0.
 
Editör: Haber Merkezi