.t

Kocasinan Belediyesi’nin, farklı ülkelerden gelip Kayseri’de eğitim gören üniversite öğrencileri için düzenlediği 1. Mini Dünya Kupası Turnuvasında 27 ülkeden 28 takım mücadele ediyor. Barış, kardeşlik ve dostluğun vurgulandığı futbol turnuvasında heyecan gittikçe yükseliyor. Yarı final karşılaşmalarının yapıldığı turnuvada, eleme usulü oynanan maçların sonucu tur atlayan 4 takım finale kalmak için sahaya çıktı.

Yarı final karşılaşmalarında sporcuları büyük bir sürpriz karşıladı.Senegallı Kayserispor oyuncusu StephaneBadjisürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek yarı final maçlarının başlama vuruşunu yaptı. Senegallı Kayserispor oyuncusu StephaneBadji, Kocasinan Belediyesi’nin düzenlediği Mini Dünya Kupası turnuvası için seneye Senegal’ı temsil eden takım oluşturacağını belirterek, spora verdiği önemden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Büyük çekişmeye sahne olan yarı finalin ilk maçı Gine ve Gana takımları arasında oynandı. Gine takımı 4-0’lık galibiyetle adını finale yazdırdı. Yarı finalin ikinci maçında ise Türkiye ile Cezayir takımları mücadele etti. Türkiye takımı Cezayir’i 4-0 mağlup etti.

1. Mini Dünya Kupası Final maçı Türkiye ve Gine arasında yapılacak karşılaşmasıyla sona erecek.

Editör: Haber Merkezi