Yukatel Kayserispor'da sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Bugün kulüp tesislerinde yapılan antrenman teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde gerçekleştirildi. Isınmayla başlayan idman, koordinasyon ve pas çalışmasıyla sürdü. Sarı Kırmızılı ekip deplasmanda oynayacağı ilk maç olan Altay maçından galibiyet alarak Süper Lig'e hızlı bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Altay maçından galibiyet alarak lige iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini belirten Kayserispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak,"Ligin ilk haftaları bütün takımlar için zor. Birde İzmir, lige yeni çıkan bir takım hava sıcak, onlarda organize olmaya çalıyor. Benzerliklerimiz var aslında, onlarda bizde çok yeni oyuncuyla bir maç oynayacağız. Lige iyi başlamak çok önemli, çünkü iyi başlamadığınız zaman geçen iki sezonki gibi zor haftalar geliyor. İyi bir sonuçla döneceğimizi umut ediyorum. Birkaç mevkiye takviye ihtiyacımız var. Bu konularla ilgili temas ettiğimiz birkaç oyuncu var. Tabi ki transfer kolay olmuyor. Kayserispor'un üstünde geçmişten kalan bazı yükler var, ama sorunları çözüyoruz.

Çok yeni oyuncu var, hazırlık maçlarında zaman zaman takım içerisinde geliştirmek istediğim şeylere bakıyordum, bugüne kadar iyi geldiğimizi düşünüyorum. daha öncede söyledim Gustavo'nun dizinden bir ameliyatı var, bende o ameliyatı geçirdiğim için tecrübeliyim geri dönüşleri biraz zaman alıyor. Ameliyat olduğu ayağında kas kaybı var, sağlık ekibinin yanında tedavisi devam ediyor. Şuan itibarisiyle oradan gelecek cevabı bekliyoruz. Ali Karimi'nin de kalça tarafında bir problemi var. Geçen sezon o kadar maç oynamış bir oyuncu sağlık muayenesinde öyle bir sorun çıkmış. Çok net bir şey söyleyemiyorum şimdilik bireysel olarak çalışıyorlar " ifadelerini kullandı.

Kayserispor futbolcusu Uğur Demirok antrenman öncesi yapıtığı açıklmadan şu ifadeleri kullandı: "Kamp çalışmalarını tamamladık, güzel bir kamp sezonu geçti. Maç haftasına girdik. Hazır durumdayız. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Altayda uzun yıllar sonra Süper Lig'e yükselen bir takım. Bu bizim için hem avantaj hem de dezavantaj olabilir. Biz bunu avantaja çevirmek için çalışıyoruz. O maç için çalışmalarımızı ve analizlerimizi yapıyoruz. İnşallah bu sene daha derli toplu bir Kayserispor izleteceğiz. Geçen seneki yaşadıklarımızı yaşamak istemiyoruz. Takım içinde çok güzel bir ortam var. İnşallah bunları da sahaya yansıtıp geçen seneki yaşadığımız sıkıntıları yaşamayıp Kayserispor'u daha üstleri hedefleyen bir takım haline getirmek istiyoruz. Çalışmalar sezon öncesi başladı, şimdi sıra sahaya geldi. Sahada da bunları uygularsak inşallah güzel günler göreceğiz."dedi.

Editör: Haber Merkezi