PTT 1. Lig’deki temsilcimiz Kayserispor deplasmanda karşılaştığı Manisaspor'a 2-1 yenildi. Erkan Engin'in düdük çaldığı mücadelede Kayserispor'un tek sayısını 34. dakikada Henrique Sereno kaydetti. Manisaspor'a beraberliği getiren golü 64. dakikada Nikolay Dimitrov kaydederken 79. dakikada Nenad Milijas'ın golüyle Kayserispor 2-1 geride kaldı.
PTT 1. Lig puan tablosunda Kayserispor 4 puanla 8. sırada kalırken, Manisaspor ligdeki ilk puanını aldı.

Mağlubiyet kaçınılmazdı
Karşılaşma sonrası açıklama yapan Kayserispor Teknik Direktörü Mutlu Topçu maçın düşündüklerinden de zor geçtiğini dile getirdi.
Maçın ilk yarısını önde kapadıklarını hatırlatan Topçu, "İkinci yarıda Anıl’la çok net pozisyonumuz vardı. Golü bulamadık, dönüşünde bir gol yedik. Reaksiyon vermemiz gereken bir maçta, rakip bizden daha arzulu ve istekliydi. Gerekli mücadeleyi, isteği, arzuyu veremedik. Dolayısıyla mağlubiyet kaçınılmazdı" dedi.

Hangi takım olsa biz kazanacaktık
PTT 1. Lig’de sahasında Kayserispor'u 2-1 yenen Manisaspor'un teknik sorumlusu Mustafa Fedai, "Bugün Kayserispor değil, hangi takım gelse biz galibiyet için oynayıp kazanacaktık" dedi.
Mustafa Fedai, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin mali açıdan önde gelen takımlarından birini yendiklerini belirtti. İki maçta 7 gol yiyecek takım olmadıklarını gösterdiklerini ifade eden Fedai, "Maça çok iyi motive olduk. Bugün Kayserispor değil, hangi takım gelse biz galibiyet için oynayıp kazanacaktık. İlerleyen günlerde daha da toparlanıp Manisa’ya yakışır bir takım haline gelmeye çalışacağız" diye konuştu.

Hedefimizden bir sapma yok
Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, deplasmanda 2-1 yenildikleri Manisaspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor'un basın sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, deplasmanda 2-1 yenildikleri Manisaspor maçına ilişkin, "Galibiyet hedefiyle gittiğimiz bir karşılaşmaydı ancak bunu başaramadık" dedi.
Ortaköylüoğlu, yaptığı açıklamada, ligin ilk üç haftasında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldıklarını hatırlattı.
Manisa'ya mutlak galibiyet parolasıyla gittiklerini ancak sahadan mağlup ayrıldıklarını belirten Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti:
"Galibiyet hedefiyle gittiğimiz bir karşılaşmaydı ancak bunu başaramadık. Karşılaşmaya iyi başlamıştık. Maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamladık. Ancak ikinci devre yediğimiz 2 golle maçı mağlup tamamladık. Daha ligin başındayız. İlerleyen haftalarda bu mağlubiyeti telafi edeceğimizi düşünüyorum. Kayserispor olarak hedefimiz PTT 1. Lig şampiyonu olarak Spor Toto Süper Lig'e çıkmak. Hedefimizden bir sapma yok. Bunu başaracağımızı düşünüyorum."

PTT 1. Lig'in dördüncü haftasında Kayserispor evinde Samsunspor'u ağırlayacak.
 
Editör: Haber Merkezi