Atatürk Spor Salonda oynanan karşılaşmada bu sezon genç bir kadro ile mücadele edecek olan Melikgazi Belediyespor, grubun favori takımı olan Trabzonspor karşısında ilk seti 25-21, ikinci seti 25-20 üçüncü seti de 25-22 kaybederek rakibine 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Antrenör Fuat Kalay, maçtan sonra, "Trabzonspor, çok güçlü bir takım. Oyuncularım bugün kazanmayı çok arzu etmelerine rağmen hem tutuk bir oyun sergilediler hem de çok basit hatalar yaptılar ve sonucunda mağlup olduk. Daha ligin ilk maçı, önümüzdeki hafta daha az hata yaparak galip gelip, kendi evimizde aldığımız bu mağlubiyeti telafi edeceğiz" dedi.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk'de, "Kazanmak isterdik ancak mağlup olduk. Oyuncularımızı galip gelebilmek için gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Biz iyi bir ekibiz ve çok kısa sürede toparlanacak ve önümüzdeki haftalar gerçek gücümüzü ortaya koyacağız. Salonu doldurarak bizlere destek veren sporseverlere ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonraki haftalarda da bütün sporseverleri maçlarımızı izlemek üzere salona davet ediyorum" diye konuştu.

Melikgazi Belediyespor ligin ikinci haftasında 18 Ekim Cumartesi günü Başkent deplasmanında TVF Lisesi takımının konuğu olacak. Karşılaşma saat 15:00’de başlayacak.
 
Editör: Haber Merkezi